Bingo! Kate a William ťahali šťastné čísla! Vojvodkyňa žiarila v recyklovanom

Vojvodkyňa Kate a princ William si z ich vidieckeho sídla v Amner Hall v Norfolku zahrali na diaľku hru bingo.

22.05.2020 12:00
debata

Urobili tak radosť seniorom a zamestnancom domova sociálnych služieb v Cardiffe, ktorí s netrpezlivosťou očakávali šťastné čísla, ktoré postupne žreboval kráľovský pár. So seniormi si Kate a William počas hry aj zažartovali, video si za pár hodín už pozrelo vyše milióna ľudí.

Usmiaty a pozitívne naladení pár sa už týždne snaží „na diaľku“ podporovať práve zdravotníkov, ošetrovateľov a ostatných Britov v boji s pandémiou. Na svojom oficiálnom Instagrame takmer každý deň zverejňujú videá, ktorými sa prihovárajú spoluobčanom, častokrát ide aj o nečakané prekvapenia pre nič netušiacich ľudí, ktorým sa cez video chat prihlásia práve sledovaní členovia kráľovskej rodiny. Kate tak urobila napríklad začiatkom mája, keď svojím telefonátom prekvapila čerstvú mamu, ktorá nemohla uveriť tomu, koho má na video chate. Rebecca Attwood porodila svoje dieťatko v londýnskej nemocnici a pár hodín po pôrode sa jej ozvala vojvodkyňa Kate, aby jej vyjadrila podporu.

Aj počas video chatov si Kate potrpí na to, čo má na sebe. Počas jej verejných vystúpení sú kúsky z jej šatníka vždy extrémne sledovanou záležitosťou. Počas video chatu so seniormi v Cardiffe mala trojnásobná mama na sebe recyklované šaty značky L.K. Bennett v hodnote 325 libier, išlo o ružový model posiaty jemnými vzormi v dĺžke maxi.

Vojvodkyňa sa do kamery usmievala s už pre ňu typickým domácim účesom – hnedé vlasy mala voľne vypnuté, takže mohli vyniknúť aj jej náušnice. Opäť išlo o recyklovaný kúsok – zlaté lístočky značky Catherine Zoraida v hodnote 165 eur patria k jej obľúbeným šperkom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...