Torty, balóny a celebritné kamošky: Cibulková si užila posledný žúr pred pôrodom!

Už naozaj len pár týždňov zostáva do príchodu prvého potomka bývalej slovenskej tenistky Dominiky Cibulkovej. Príchod syna Jakuba však oslávila aj vopred, na takzvanej "baby shower" párty.

22.05.2020 08:37
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dakujem Vam lasky za nadherny den a veeeeeeeeeeela lasky #jakubkobabyshower

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Nábrežie na petržalskej strane Dunaja a jedna z reštaurácií, ktorá sa tam nachádza, sa stali miestom, kde sa vo štvrtok popoludní zišli Cibulkovej kamarátky, mnohé prominentné mamičky či známe tváre z magazínov, aby spoločne „požehnali“ príchodu nového bábätka na svet.

Celé miesto bolo vyzdobené v pastelových tónoch, nechýbali balóny, ale ani fotostena s názvom Jakubko. Na stoloch sa objavili dokonca pastelovo zafarbené zákusky a torty.

Samotná Cibulková, ktorá by mala svoje prvé dieťa priviesť na svet na súkromnej klinike vo Viedni, sa zladila s tónmi oslavy a objavila sa v úpletových šatách jemnej pepermintovej far­by.

Medzi pozvanými, ktoré jej prišli zapriať v duchu „americkej“ tradície baby-shower, nechýbala napríklad jej dobrá kamarátka Barbora Franeková, herečka Zuzana Šebová, fotografka Petra Ficová a, samozrejme, mama Katarína Cibulková. Väčšina prítomných nadšene zdieľala atmosféru štvrtkového popoludnia na svojich instagramových profiloch v rámci tzv. „stories“.

Aktuálny májový týždeň bol pritom mimoriadne bohatý na záležitosti týkajúce sa pôrodov či príchodu nových detí na svet. Kým Cibulková si na ten svoj pôrod ešte musí počkať, v uplynulých dňoch porodila tanečnica Ivana Surovcová, modelka Alena Seredová a vo veku 49 rokov sa mamou prvýkrát stala aj moderátorka Erika Judínyová. Viac sa o tom dočítate v odkazoch nižšie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Cibulková #párty #celebrity #baby shower

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...