Meghan darovala Harrymu na výročie veľmi osobný dar! On sa spoľahol na klasiku

19. mája oslávili princ Harry a jeho manželka, vojvodkyňa Meghan, druhé výročie svadby.

24.05.2020 00:00
meghan harry Foto: ,
O svadobné fotografie princa Harryho a Meghan sa postaral Alexi Lubomirski.
debata (6)

Svoje „áno“ si sledovaný pár povedal v Kaplnke svätého Juraja vo Windsore v prítomnosti 600 hostí pred arcibiskupom z Canterbury.

Prvý manželský bozk na verejnosti princa... Foto: SITA/AP
princ Harry, meghan Markle Prvý manželský bozk na verejnosti princa Harryho a jeho manželky, Meghan Markleovej.

K výročiam patria aj malé darčeky či milé pozornosti. Čo to bolo v prípade Harryho a Meghan? Magazín Us Weekly citoval zdroj z okolia dvojice, ktorý prezradil, akými darčekmi potešili jeden druhého. V ich prípade sa môže zdať takéto obdarovávanie ťažké, pretože dvojica nielenže všetko má, ale čo nemá, môže si poľahky kúpiť, nech to stojí, čo to stojí.

Mama ročného Archieho sa podľa spomínaného magazínu rozhodla pre naozaj osobný darček. „Meghan sama navrhla Harrymu kartu, do ktorej vlastnoručne napísala osobnú a krásnu správu vyjadrujúcu jej lásku k nemu,“ cituje magazín svoj zdroj. Harry sa spoľahol na tradičný darček. „Prekvapil ju ohromnou kyticou ruží a prsteňom, ktorý si zamilovala.“

Kráľovská svadba v roku 2018 bola celosvetovo sledovanou udalosťou. Princ Harry, na rozdiel od svojho brata princa Williama, ktorý sa s Kate Middletonovou ženil vo Westminsterskom opátstve v Londýne, zvolil Kaplnku svätého Juraja vo Windsorskom zámku, v ktorej bol pokrstený a sobáš v nej mal aj jeho otec princ Charles s Camillou Parker Bowlesovou.

Pozvánka na kráľovskú svadbu sa pred dvoma rokmi stala prestížnou záležitosťou a sľubu manželov sa prizerali celebritní hostia ako manželia Clooneyovci, David Beckham a jeho manželka Victoria, moderátorka Oprah Winfrey, herec Idris Elba, herečka Gina Torres, tenistka Serena Williams, spevák James Blunt a mnohí ďalší.

Bozk mladomanželov pred Kaplnkou svätého Juraja.
Princ Harry as manželkou pózujú už ako manželia...
+5Mladomanželia, princ Harry a Meghan, sa vezú v...

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...