Kelly Clarkson predáva luxusnú vilu za 10 miliónov. Nazrite do nej s nami!

Speváčka Kelly Clarkson strávila posledné týždne na ranči v Montane, kde sa aj s rodinou uchýlila do karantény v rámci koronavírusu. Zjavne sa im tak zapáčilo a rozhodli sa zostať na tomto mieste natrvalo.

24.05.2020 11:00
Speváčka a moderátorka Kelly Clarkson prišla v... Foto: ,
Speváčka a moderátorka Kelly Clarkson prišla v šatách Alessandra Rich.
debata

Potvrdzuje to aj rozhodnutie, že sa hviezda a víťazka prvého ročníka šou American Idol rozhodla predať svoju luxusnú vilu v kalifornskom Encine. Cena nehnuteľnosti je 9,995 milióna amerických dolárov.

Tridsaťosemročná Clarkson ponúka záujemcom dom s ôsmimi spálňami, jedenástimi kúpeľňami a formálnymi miestnosťami ako je jedáleň či veľká spoločenská miestnosť. Vo vile, ktorej predaj si pod krídla vzala spoločnosť TopTenRealEsta­teDeals.com, nechýbajú ani detské izby a hlavná spálňa má oddelený vstup od zvyšku domu. Na pozemku sa nachádza aj na hosťovský dom s dvoma ďalšími spálňami.

Záber na dvor vily v kalifornskom Encine, ktorá...
Záber na vilu v kalifornskom Encine, ktorá...
+9Záber z vily v kalifornskom Encine, ktorá patrí...

Súčasťou predávanej nehnuteľnosti je, samozrejme, aj bazén či súkromné spa. Na dvore sa nachádza aj vonkajšia kuchyňa s krbom a grilom, veľkú rozlohu ponúka aj priestor pri bazéne, kde sa doteraz zdržiavala rodina v teplom počasí a oddychovala na slnečných ležadlách.

Rozhodnutie predať usadlosť v Encine urobila Clarkson spoločne so svojím manželom Brandonom Blackstockom, s ktorým vychovávajú spoločne dve ratolesti. Speváčke a porotkyni zo šou Voice sa údajne pozdáva predstava poskytnúť zázemie svojej rodine viac v prepojení s prírodou, čo umožňuje práve luxusný ranč v Montane, kde sa momentálne štvorčlenná rodina nachádza.

zväčšiť Záber na dvor vily v kalifornskom Encine, ktorá... Foto: Cameron Carothers for Compass
Kelly Clarkson, vila, predaj, Encino Záber na dvor vily v kalifornskom Encine, ktorá patrí speváčka Kelly Clarksonovej a ktorá je v predaji za 9,995 milióna dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #luxus #Kelly Clarkson #vila

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...