Najsexi muž planéty je fakt pyšný otec! Radosť mu urobila najstaršia dcéra

Americký herec a wrestler Dwayne Johnson, známy aj ako The Rock, je trojnásobným otcom.

25.05.2020 00:00
Herec Dwayne Johnson a jeho dcéra Simone... Foto: ,
Herec Dwayne Johnson a jeho dcéra Simone Alexandra Johnson.
debata (1)

Dwayne Johnson je hrdým otcom dvoch malých dcér – Jasmine (3) a Tiany (2). Ale okrem nich je aj otcom už dospelej, 18-ročnej dcéry Simone. A práve tá mu spravila obrovskú radosť. Chce totiž ísť v jeho šľapajach a stať sa wrestlerkou. Tomuto športu, s ktorým začala už pred rokmi, sa plánuje venovať profesionálne. Za týmto účelom už podpísala zmluvu s organizáciou WWE.

Dwayne o svojich pocitoch, keď sa dozvedel túto správu, porozprával v šou Jimmyho Fallona: „Najskôr som sa cítil poctený. Moja dcéra chce nasledovať moje kroky… Ale čo je dôležitejšie … Nasledovanie mojich krokov znie možno ako klišé, ale ona chce naozaj túto kariéru. Rozhodla sa ísť svojou vlastnou cestou v tejto oblasti, čo je rovnako dôležité.“

Ako ďalej uviedol, Simone svoju prvú zmluvu ako wrestlerka podpísala už ako 16-ročná. „Medzičasom oslávila 18, ale už od 16-tich makala v ringu, preskákala si všetkým, čo to prináša – hrče aj modriny. Ale vytrvala. Som na ňu nesmierne hrdý,“ opísal 48-ročný Dwayne Johnson, najsexi muž planéty za rok 2016 podľa magazínu People.

Simone pochádza z jeho manželstva s Dany Garciovou, otcom sa vtedy stal ako 29-ročný. S druhou manželkou, Lauren Hashianovou, vychováva už spomenuté dva malé drérky, Jasmine a Tianu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Dwayne Johnson

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....