Moment, keď John Legend pochopil, že ona je tá pravá? Pozrite sa a pochopíte...

Patria medzi vyhľadávané a populárne páriky amerického šoubiznisu. Spevák John Legend a modelka Chrissy Teigen tvoria pár už bezmála jednu dekádu.

25.05.2020 00:00
debata
Modelka Chrissy Teigen v začiatkoch kariéry... Foto: SITA/AP, Lynne Sladky
Mercedes Benz Fashion Week Swim Modelka Chrissy Teigen v začiatkoch kariéry počas prehliadky na šou Ed Hardy - júl 2010.

Len nedávno sa kráska s thajskou krvou v žilách podelila o spomienkové zábery z jednej z jej prvých módnych prehliadok. Možno ju prekvapilo samotnú, akej reakcie sa od manžela dočkala.

Teigen zverejnila na Instagrame záber z prehliadky plaviek v rámci akcie Mercedes Benz Fashion Week Swim, ktorá sa konala v lete 2010. Kráska vtedy predvádzala pre značku Ed Hardy. Komentár pod fotografiou však následne zverejnil aj jej manžel.

Chrissy Teigen a jej manžel John Legend. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Chrissy Teigen a jej manžel John Legend. Chrissy Teigen a jej manžel John Legend.

„Po tom, čo som ťa videl na prehliadke Ed Hardy, bol som presvedčený, že si žena, s ktorou chcem stráviť zvyšok života,“ napísal John Legend romanticky. Dvojica sa však v tom čase už nejaký čas stretávala. Mali za sebou bezmála dva roky randenia.

V decembri 2011 Legend požiadal Chrissy Teigenovú o ruku a o necelé dva roky sa konala aj ich svadba. Manželia sú rodičmi dvoch detí – syna Milesa a dcérky Luny. Teigen sa popri modelingu začala venovať aj moderovaniu a nedávno uviedla na trh vlastnú kuchársku knihu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Chrissy Teigen #John Legend #spomienka

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...