Víno v meste?! Sarah Jessica Parker opäť podniká, bude to ružové...

V herectve a profesionálnom živote je to s ňou tak trošku ako na húsenkovej dráhe. Hore a dolu. Ale v podnikaní sa rozhodne hviezdna Sarah Jessica Parker nemôže sťažovať.

25.05.2020 00:00
debata
Herečka Sarah Jessica Parker na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Sarah Jessica Parker sa tiež nebojí ruksakov. Herečka Sarah Jessica Parker na archívnom zábere.

Niekdajšia hviezda seriálu Sex v meste, ktorá sa pred časom vrátila na obrazovky v projekte Rozvod, využila svoje slávne meno už mnohokrát v podnikateľských projektoch. Na trhu mala vlastnú kolekciu oblečenie či topánok. A už nejaký čas je zapojená aj do podnikania s vínom! Teraz uvádza novú prémiovú sortu.

Koncom mája sa do predaja dostane Invivo X, Sarah Jessica Parker Rose – ružové víno, hrozno v ktorom pochádza z južného Francúzska. Samotná herečka sa vraj zapojila do produkcie miešania, aby spoločne so zástupcami značky Invivo vytvorili žiadanú chuť.

Sarah Jessica Parker však rozhodne nie je jedinou celebritou, ktorá svoje aktivity nasmerovala aj podnikateľskými smermi a rozhodla sa využiť popularitu svojho mena na podporu predaja aj slušný zárobok pochádzajúci z kontraktu.

Herec Ryan Reynolds je tiež fanúšikom džinu. Aj...
Herci a kolegovia zo seriálu Perníkový tatko...
+10Raper Jay-Z a jeho prémiový koňak D'usse VSOP...

Medzi slávnymi menami, ktoré sa tiež spojili s výrobcami alkoholu, alebo dokonca sami iniciovali vznik vlastnej značky alkoholu, sa objavujú mená ako George Clooney, Ryan Reynolds, Bryan Cranston či Kate Hudson. Viac z nich si pozrite v našej galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #víno #alkohol #celebrita #podnikanie #Sarah Jessica Parker

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...