Paris Hilton sa túli k novému milencovi! Koľko ich už bolo? Pozrite sa s nami

Zoznam jej milencov je skutočne bohatý. Podobne ako ona sama. Naposledy to dokonca vyzeralo s Paris Hiltonovou tak, že sa čoskoro vydá. Svadbu však zrušila, zostala sama. A teraz už má náhradu.

25.05.2020 12:00
debata (1)
Boháčka Paris Hilton a jej nový priateľ Carter... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Boháčka Paris Hilton a jej nový priateľ Carter Reum spoločne na pláži v Malibu. Boháčka Paris Hilton a jej nový priateľ Carter Reum spoločne na pláži v Malibu.

Boháčku, ktorá je členkou a dedičkou rodiny Hiltonovcov, zachytili objektívy paparazzov počas víkendu na pláži v spoločnosti nového partnera. Reč je o Carterovi Reumovi, podnikateľovi a autorovi niekoľkých motivačných a biznisových kníh, ktorý sa sám radí k pomerne úspešným a finančne zabezpečeným mužom.

Zamilovaná dvojica strávila popoludnie na pláži. Urobili si výlet na elektrických bicykloch a počas prestávky a pauzy priamo na pláži ich pristihli aj paparazzovia. Blondínka Hilton, ktorá budúci rok dovŕši okrúhle štyridsiate narodeniny, vyzerala veľmi spokojná. Usmievala sa a túlila k mladistvo vyzerajúcemu partnerovi. Reum je však rovnako starý ako jeho vyvolená.

Paris Hilton a jej niekdajší partner Nick...
Boháčka Paris Hilton a jej snúbenec Chris Zylka...
+11Boháčka Paris Hilton prišla na podujatie aj so...

Posledným partnerom Hiltonovej, s ktorým to vyzeralo naozaj vážne, bol americký herec Chris Zylka. Ten dokonca požiadal slávnu dedičku hotelovej siete o ruku s poriadne drahým a luxusným prsteňom. Hoci to vyzeralo, že už už bude svadba, napokon z nej zišlo.

V minulosti pritom Paris Hilton, ktorá má na konte aj neslávne slávne súkromné porno-video, randila s niekoľkými známymi mužmi. Patril k nim napríklad spevák Nick Carter z formácie Backstreet Boys, herec Edward Furlong, režisér Todd Philips (film Joker) či hudobník Benji Madden (momentálne ženatý s Cameron Diazovou).

Okrem nich randila Hilton napríklad aj s boháčom Stavrosom Niarchosom, bejzbalovou hviezdou Dougom Reinhardtom či modelom Riverom Viiperim.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Paris Hilton #partner #milenec #hviezdne vzťahy #Carter Reum

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...