Affleck chce priateľku zoznámiť s deťmi! Dovolí mu to však bývalka Garner?

Boli to práve deti, ktoré roky držali pohromade odlúčených partnerov Bena Afflecka a Jennifer Garnerovú. A iná žena vraj nemala šancu. Pri novej partnerke to však herec túži zmeniť.

27.05.2020 00:00
Herec Ben Affleck a jeho kolegyňa a partnerka... Foto:
Herec Ben Affleck a jeho kolegyňa a partnerka Ana De Armas sa nedokázali od seba odtrhnúť v uliciach Los Angeles.
debata

Americké médiá sa odvolávajú na spoľahlivé zdroje, ktoré tvrdia, že medzi Affleckom a jeho novou partnerkou, kolegyňou Anou de Armasovou, je to skutočne vážne. Dôkazom má byť fakt, že predstaviteľ Batmana túži, aby jeho deti trávili čas aj s jeho súčasnou partnerkou.

„Chcel by ich vídať častejšie spolu. Túži po tom, aby jeho deti spoznali Anu, pretože tento vzťah je skutočne veľmi vážny,“ komentoval nemenovaný zdroj pre magazín People. „Sú spolu veľmi šťastní, takže je to len otázka času,“ doplnil.

Samozrejme, posledné slovo v tomto prípade bude mať asi Affleckova exmanželka Jennifer Garner, s ktorou tri deti spoločne stále vychovávajú. „Pracujú na tom,“ komentoval zasvätený zdroj.

Už v minulosti sa však viackrát ukázalo, že Jennifer Garner je veľmi citlivá na svoju rodinu a okrem stráženia si súkromia svoje deti stráži vo všeobecnosti. Je teda možné, že kontakt s novou partnerkou Bena Afflecka bude odsúvať. Ako sa to celé vyvinie, ukáže až čas.

Affleck a kubánska rodáčka De Armas si zatiaľ musia vystačiť s trávením voľných chvíľ v spoločnosti štvornohých miláčikov. Tých, konieckoncov, venčili takmer denne aj počas najprísnejších karanténnych opatrení v posledných týždňoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #manželka #Ben Affleck #Ana de Armas #hviezdne vzťahy

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...