Syn Johnnyho Deppa randí v uliciach Paríža! Aha na jeho lásku

Syn Johnnyho Deppa a francúzskej herečky a speváčky Vanessy Paradis len pred pár týždňami oslávil 18. narodeniny.

26.05.2020 00:00
debata

Na rozdiel od svojej sestry, 21-ročnej Lily-Rose Depp, on sa médiám vyhýba a ak sa dostanú jeho fotografie na verejnosť, tak ide zvyčajne o paparazzi zábery. Stalo sa tak aj teraz. Po ulici Paríža sa navyše neprechádzal sám. Zdá sa, že syn hollywoodskeho herca je ťažko zamilovaný.

Jack Depp a jeho priateľka, modelka Camille... Foto: Profimedia
Jack Depp Jack Depp a jeho priateľka, modelka Camille Jansen na prechádzke Parížom.

Na záberoch sa po jeho boku objavuje Camille Jansen, modelka, ktorá je od Jacka o 2 roky strašia. Spoločne sa túlali ulicami mesta, v ktorom Jack dlhodobo žije. Camille pripomína štíhlou postavou Jackovu mamu, speváčku a herečku Vanessu Paradis. Modelka mala počas prechádzky rozpustené vlasy a na sebe béžové tielko a hnedé široké nohavice. Kučeravý mladík, ako vidieť na paparazzi zábere, podobu so svojím slávnym otcom nezaprie.

Paradis a Depp tvorili pár 14 rokov, ale nikdy sa spoločne nepostavili pred oltár. Rozišli sa v roku 2012, ich vzťahy však zostali priateľské. Paradis sa dokonca počas škandalózneho rozvodu Deppa s Amber Heardovou v roku 2016 vyjadrila v zmysle, že jej obvinenia smerom k Deppovi sú vymyslené. „Johnny Depp je otec mojich dvoch detí, je to citlivý, láskyplný a obľúbený človek. Myslím si, že aktuálne obvinenia sú ohavné,“ napísala vtedy Paradis.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž #Jack Depp

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...