Princezná Charlotte si možno predĺži prázdniny. Čo prezradil jej otec o výchove?

Aj vo Veľkej Británii sa možno znovu otvoria školy v lete, aby školáci, ktorí trávia chvíle doma, aspoň čiastočne dobehli zameškané. Princezná Charlotte však možno dostane výnimku.

25.05.2020 13:31
debata
Kráľovská rodinka v okolí Anmer Hall v Norfolku. Foto: SITA/AP
charlotte, kate, william, george Kráľovská rodinka v okolí Anmer Hall v Norfolku.

Vojvodkyňa Kate a princ William, rodičia päťročnej princeznej, ktorá je prostredným z ich troch detí, údajne zvažujú ponechať ju doma aj v prípade letného vyučovania. Dôvodom má byť fakt, že škola malej princeznej by mohla podľa vládnych nariadení povolať späť do školských lavíc len žiakov vybraných ročníkov, medzi ktorých Charlotte nespadá.

„Rozhodnutie súkromnej školy by malo padnúť tento týždeň,“ píšu noviny The Sunday Times. Päťročná Charlotte by tak mohla zostať doma s mladším bratom Louisom, dvojročným princom. Jej starší brat George sa do školských lavíc pravdepodobne vrá­ti.

O všetky tri deti sa momentálne spoločne starajú obaja slávni rodičia. Princ WIlliam sa v nedávnom rozhovore pre magazín Town & Country vyznal z toho, že rodičovstvo vníma ako udalosť, ktorá kompletne človeku zmení život.

„Ja a Catherine sa navzájom podporujeme a snažíme sa všetkými momentmi prechádzať spoločne, učiť sa z nich a vyvíjať sa. Úplne sa stotožňujem s tým, čo sa zvykne hovoriť o príchode detí do vzťahu dvoch ľudí. Je to jeden z najúžasnejších momentov v živote, ale zároveň aj jeden z najstrašidel­nejších,“ komentoval William s narážkou na to, koľko zodpovednosti a obavy o deti rodičovstvo vyvoláva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #rodina #výchova #škola #Charlotte #koronavírus

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...