Brian May priznal, že bol blízko smrti! Prekonal infarkt, už je v poriadku

Gitarista legendárnej rockovej kapely Queen Brian May tvrdí, že bol "veľmi blízko smrti" po nedávnej srdcovej príhode. 72-ročný hudobník to prezradil na Instagrame.

26.05.2020 13:30
Brian May Foto: ,
V osobe Briana Maya sa naraz snúbi duša hudobníka aj vedca.
debata

May pripustil, že mal šok, keď zistil, že potrebuje operáciu. Mohol vraj aj zomrieť potom, čo bol tento mesiac urýchlene prevezený do nemocnice s „malým“ infarktom.

„Myslel som si, že som veľmi zdravý chlapík,“ povedal May. „Ale ukázalo sa, že mám tri upchaté tepny a hrozí mi zablokovanie zásobovanie srdca krvou,“ dodal slávny člen terajší kapely Queen + Adam Lambert. Tá nadväzuje na legendárnu skupinu Queen s frontmanom Freddiem Mercurym, ktorý zomrel v roku 1991.

Lekári implantovali Mayovi tri takzvané stenty, čo sú drobné trubičky udržujúce priechodnosť tepien. May uisťuje, že je už úplne zdravý. Tento mesiac mal však tiež veľmi bolestivé zranenie, o ktorom sa pôvodne domnieval, že ide o natrhnutý sedací sval. Ukázalo sa však, že je to pricvaknutý sedací nerv. Na sociálnych sieťach sa May zveril, že ho trápi nepoľavujúca bolesť.

Queen ešte pred Mayovými zdravotnými problémami vydali novú verziu hitu We Are The Champions pod názvom You Are The Champions (Vy ste šampióni) venovanú lekárskemu personálu bojujúcemu s covid-19 a určenú na získanie peňazí pre Svetovú zdravotnícku organizáciu (WHO) .

debata chyba
Viac na túto tému: #Brian May #infark

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...