Ivanovičová a Schweinsteiger to už nevydržali! Rýchlo na pláž

Športovú rodinku prilákala slnečná Mallorca, vychutnávajú si more a piesok.

27.05.2020 00:00
debata

Bývalá srbská tenistka Ana Ivanovič a jej manžel Bastian Schweinsteiger si už vychutnávajú pláž. Športová rodinka zamierila na jednu z pláží na Mallorce. Spoločnosť im, samozrejme, robia ich dvaja synovia. Ivanovičová vlastní na Mallorce od roku 2008 nehnuteľnosť, v ktorej rodinka pravidelne dovolenkuje.

Ana Ivanovičová a jej manžel Bastian... Foto: Profimedia
Ana Ivanovičová Ana Ivanovičová a jej manžel Bastian Schweinsteiger spolu s deťmi na pláži na Mallorce.

Fotografi ich zachytili na jednej z pláží, kde si vychutnávali slnečné lúče. 32-ročná tmavovláska mala na sebe plážové šaty vo výraznej ružovo-oranžovej farbe. Objektívom tak ukázala „iba“ svoje sexi nohy, ktorými sa manželka slávneho futbalistu rada pýši.

Nemecký rodák, Bastian Schweinsteiger, zasa predviedol svoje svaly, keďže po pláži okolo detí pobehoval bez trička. S malými synmi dvojici na pláži pomáhali aj obe staré mamy chlapcov. Na Mallorce je tak zrejme aj širšia rodinka sledovaného páru.

Pekná tmavovláska, rodáčka zo Srbska, sa v júli 2016 vydala za nemeckého futbalistu Bastiana Schweinsteigera v romantických Benátkach. V marci 2018 sa stali rodičmi po prvý raz, ich spoločný potomok prišiel na svet v Chicagu, kam sa Schweinsteiger presťahoval za kariérou. O rok nato sa stali rodičmi po druhý raz, kedy sa im opäť narodil syn. Na správy z ich súkromia sú obaja manželia veľmi skúpi, len výnimočne čosi prezradia, pred médiami chránia najmä svoje malé ratolesti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mallorca #Ana Ivanovič

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...