Zazvonil zvonec, láske je koniec! Nízlová z TWiiNS sa rozišla s manželom

Nielen zahraničný šoubiznis sa to v posledných týždňoch hemžilo rozchodmi. Jeden prekvapuje aj v rámci slovenskej celebritnej scény. Končí sa manželstvo Veroniky Nízlovej z dua TWiiNS a jej manžela Tomáša.

26.05.2020 10:23
debata (2)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Zazvonil zvonec a nasej laske je koniec. Dakujem Veronike za spolocne roky a prajem jej vela stastia @veronikatwiins

Príspevok, ktorý zdieľa tk (@tomaskrupa),

Práve Tomáš Krúpa, s ktorým sa Nízlová ešte vo februári tohto roka objavila na Česko-Slovenskom plese v Prahe, však napokon prezradil, že ich vzťah sa končil.

„Zazvonil zvonec a našej láske je koniec. Ďakujem Veronike za spoločné roky a prajem jej veľa šťastia,“ napísal vysoký fešák, ktorý s polovicou dvojičkovského dua tvoril pár takmer deväť rokov.

O tom, aký je dôvod ich rozchodu, však 37-ročný Krúpa už nehovorí. Rovnako zostáva mlčať aj jeho celebritná polovička Veronika Nízlová, ktorá narozdiel od (ešte stále) manžela nezdieľala na sociálnych sieťach doposiaľ žiadnu aktuálnu informáciu.

Veronika Nízlová v spoločnosti manžela Tomáša... Foto: Pavel Dvořák
Na akcii sa objavila aj Veronika Nízlová v spoločnosti manžela. V šatách Pronovias. Veronika Nízlová v spoločnosti manžela Tomáša Krúpu na archívnom zábere.

O tom, či išlo o dlhodobejšiu krízu alebo prekvapivý rozchod spôsobili posledné mesiace koronakrízy, sa môžeme len domnievať. Práve spoločná karanténa mnohých párov však podľa odborníkov v minulých týždňoch preverila partnerské vzťahy.

V zahraničnom šoubiznise rozchod ohlásila napríklad dizajnérka a televízna celebrita Kristin Cavallari s manželom, modelka Cara Delevingne s partnerkou Ashley Bensonovou či dizajnérka Mary-Kate Olsen s manželom Olivierom Sarkozym.

Rozišla sa aj dvojica Lili Reinhart a Cole Sprouse, žiadosť o rozvod podala herečka a modelka Jaime King a od seba idú aj manželia Megan Fox a Brian Austin Green. Prekvapivý je aj rozchod celebritného trénera Chrisa Powella a jeho manželky Ashley, ktorí pred časom navštívili aj Slovensko v rámci Dňa otvorených dverí televízie Markíza.

Herečka Lili Reinhart a jej partner a zároveň...
Modelka a herečka Cara Delevingne (vpravo) a...
+4Archívny záber manželov Jaya Cutlera a Kristin...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #rozvod #Veronika Nízlová #hviezdne vzťahy

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...