Aj Diana prežívala veselé momenty! Napríklad v bare s Freddiem Mercurym

Aj keď tragická smrť Lady Diany zasiahla svet pred vyše dvoma desaťročiami (1997), stále sa objavujú nové zaujímavosti z jej života.

26.05.2020 15:00
Britain Princess Diana Timeline Foto: ,
Princezná Diana na archívnej fotografii z novembra 1987.
debata

Prvú manželku princa Charlesa spájalo priateľstvo s frontmanom kapely Queen, Freddiem Mercurym. O matke princa Williama a princa Harryho sa hovorí, že práve s ním trávila svoj voľný čas, ale v tajnosti. V rozhovore pre časopis Vanity Fair herečka Cleo Rocos (57), ktorá, ako sama hovorí, strávila čas s oboma, odhalila nové podrobnosti: „Trávili popoludnie tým, že popíjali šampanské a sledovali staré diely sitkomu ‚Golden Girls‘. S vypnutým zvukom improvizovali na známe seriálové dialógy.“

Spevák Freddie Mercury počas koncertu v Sidney... Foto: SITA/AP, GILL ALLEN
Freddie Mercury Spevák Freddie Mercury počas koncertu v Sidney v roku 1985.

O priateľstve medzi Dianou a Freddym sa hovorí, že si boli naozaj blízki, manželka Charlesa mala dokonca v noci opustiť palác, aby si s Mercurym povyrazila. V knihe „The Power of Positive Drinking“ Rocos spomína, ako sa Diana obliekala ako muž a spoločne zamierili do populárneho gay baru „Royal Vauxhall Tavern“ v Londýne. „Nech sa dievča pobaví,“ vyhlásil Mercury pred návštevou baru smerom k Diane, uvádza sa v knihe.

Dianino oblečenie nebolo len výsledkom veselého večera, ale bolo nevyhnutné ako maskovanie, pretože Lady Di bola v tom čase najfotografova­nejšou ženou planéty. Matka dvoch synov tak bola počas večera zamaskovaná na „výstredného krásneho muža“, vďaka čomu sa nepozorovane zabávala a dokonca si mohla objednať nápoje pre seba a svojich priateľov v bare. Hoci sa skupinka nezdržala dlho, tento výlet v nočnom Londýne dopadol skvele.

Aj herec Rami Malek, ktorý stvárnil Mercuryho vo filme „Bohemian Rhapsody“, potvrdil, že tento príbeh niekoľkokrát počul. „Počul som, že bol jeden večer, keď Freddie išiel do baru s Dianou oblečenou ako muž. Vďaka tomu sa mohli spoločne pobaviť bez toho, aby niekto spoznal princeznú,“ povedal herec pred časom magazínu Hello!.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Freddie Mercury #Lady Diana

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...