Nekradnite mi súkromné fotky, odkázala Lively pri záberoch manžela v bielizni

Aj po prekročení štyridsiatky je herec Ryan Reynolds pre mnoho žien (a mužov) hotovým sex-idolom. A niekedy tiež zdrojom humoru. Naposledy sa napríklad stal terčom humoristu Ronalda McDonkeyho.

28.05.2020 00:48
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#ryanreynolds

Príspevok, ktorý zdieľa Ronald McDonkey (@ronaldmcdonkey),

Muž, ktorý vtipkuje predovšetkým online a na svojich profiloch na sociálnych sieťach, zverejnil na svojom Instagrame fotografiu muža ležiaceho na odkladacom páse v potravinách. Má na sebe len slipy s motívom americkej vlajky a tričko s nápisom Fun. Namiesto hlavy skutočného „modela“ z tohto záberu však komik dosadil hlavu hollywoodskeho fešáka Ryana Reynoldsa.

„Nekradnite mi súkromné zábery,“ reagovala s humorom na túto koláž herečka Blake Lively, Reynoldsova životná partnerka a matka jeho detí. Takáto reakcia nepochybne prekvapila aj samotného McDonkeyho, ktorý asi nerátal s tým, že mu pod jeho post napíše známa americká herečka.

Lively a Reynolds však už roky zabávajú verejnosť svojimi príspevkami na sociálnych sieťach a často si robia žarty aj jeden z druhého komentovaním či zverejňovaním humorných záberov.

Reynolds mal napríklad jeden čas zábavku v tom, že zverejňoval spoločné fotografie s príťažlivou hviezdou z niekdajšieho seriáloveho hitu Gossip Girl. Akurát s jedným neprehliadnuteľným detailom. Zatiaľ čo on vyzeral na fotkách ako z katalógu, jeho polovička bola buď zachytená vždy v nepodarenej póze či grimase, alebo odstrihnutá v polovici tváre. S podobným záberom jej napríklad gratuloval aj k narodeninám…

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Birthday to my amazing wife.

Príspevok, ktorý zdieľa Ryan Reynolds (@vancityreynolds),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Blake Lively #Instagram #humor #Ryan Reynolds

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...