Bagárová aj Surovcová opisujú svoje šťastie! Aha, aké zábery svojich pokladov zverejnili

V stredu sa speváčka Monika Bagárová stala mamou dcérky Rumie, ktorú porodila svojmu partnerovi, zápasníkovi Makhmudovi Muradovovi (30).

28.05.2020 09:00
debata

Po pôrode prvý záber bábätka priamo z pôrodnice zverejnil na Instagrame šťastný otecko. Svojich fanúšikov však fotografiami s dcérkou po pôrode už potešila aj Bagárová. K záberom dopísala: „Nič viac neexistuje, najkrásnejší pocit na svete, moja rodina, moje lásky.“ Dcérku zabalenú v perinke drží hrdá mamička v náručí, pózuje pri nich otecko.

Čerstvá mamička sa o svoje pocity počas tehotenstva pravidelne delila s divákmi nielen pred kamerami SuperStar, ale aj s fanúšikmi na svojom Instagrame, kde ich má vyše 550 000. V rovnakom štýle tak pokračuje aj po pôrode a fanúšikovia 25-ročnej rodáčky z Brna už stihli zverejnené zábery oceniť.

Bagárovej k potomkovi zablahoželala na Instagrame aj iná čerstvá mamička, Ivana Gáborík (rod. Surovcová). Tá sa stala mamou dcérky Belly minulý týždeň, dievčatko prišlo na svet v trenčianskej pôrodnici. Fotografiu dievčatka – jeho nožičiek v ružových ponožkách – ukázala na Instagrame pred pár hodinami. Manželka hokejistu Mariána Gáboríka k fotografii napísala: „Bezpodmienečná láska“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

unconditional love

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monika Bagárová #Ivana Surovcová

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...