Do šou Elánu budú ľudí vyberať aj v Česku

Súťažiacich do televíznej hudobnej šou kapely Elán budú hľadať aj v Česku. Potvrdila to Oľga Dúbravská z televízie Markíza, ktorá program pripravuje. Členovia legendárnej kapely si pred kamerami začnú vyberať speváka a speváčku do svojho pripravovaného muzikálu od 24. februára.

26.01.2008 10:03
debata

„Elán je v Česku veľmi populárny. Ako jediná slovenská skupina vypredali Letenskú pláň,“ vysvetlila Dúbravská dôvodov usporiadania jedného z castingov aj v Prahe. Výbery začnú koncom januára v Košiciach, pokračovať budú v Banskej Bystrici a Bratislave.

Jedinou podmienkou pre záujemcov budú spevácke zručnosti a vek nad 17 rokov. „Ponúkame skvelý muzikálový džob, rozhodne teda očakávame vyšší level speváckeho a interpretačného majstrovstva, než na aký sme zvyknutí v iných speváckych súťažiach,“ povedala Dúbravská, podľa ktorej výhodou bude ovládanie hitov od kapely Elán.

Spevácku šou bude Markíza vysielať každú nedeľu. Niekoľkonásobní Zlatí Slávici z Elánu Jožo Ráž, Vašo Patejdl a Ján Baláž si zasadnú do poroty, ktorá v každom kole vyradí jedného súťažiaceho a jednu súťažiacu.

Ďalší člen poroty bude v každej epizóde iný, Elán si bude pozývať osobnosti českého a slovenského šoubiznisu. Hosť bude nielen glosovať výkony súťažiacich, ale si aj vyberie svojich chránencov. O absolútnych víťazoch súťaže však nakoniec rozhodnú diváci.

Na slovenské obrazovky sa tak po SuperStar, súťažiach Hit storočia, Môj najmilší hit či Hudobná horúčka, dostane ďalšia hudobno-zábavná šou. Kapela, ktorá sa drží na výslní už dlhší čas, vraj pre šou odsunula nielen koncerty, ale aj prípravu nového albumu Anjelská daň.

debata chyba

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...