Sexi Vergara to má ale zariadené! Hádky s manželom počas krízy? Tu je odpoveď

Sofia Vergara a Joe Manganiello sú spolu už šesť rokov.

30.05.2020 00:00
Herec Joe Manganiello a jeho manželka Sofia... Foto: ,
Herec Joe Manganiello a jeho manželka Sofia Vergara.
debata

Slávna rodáčka z Kolumbie prezradila, že počas karantény sa svojím sexi manželom, ktorý si zahral napríklad v snímke Magic Mike, ani raz nepohádala.

Herečka, ktorú preslávila rola Glorie v seriáli Moderná rodina, sa zdá byť jedným z tých ľudí, na ktorých izolácia nepôsobí stresujúco v tom zmysle, že by si s partnerom liezla na nervy, ako je to v mnohých celebritných rodinách, o čom informujú na sociálnych sieťach. Dni v dome Sofie Vergara a Joea Manganiella sa nesú v pokojnom duchu.

Manželský pár Joe Manganiello a Sofia Vergara... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Joe Manganiello a Sofia Vergara Manželský pár Joe Manganiello a Sofia Vergara spoločne na premiére filmu Solo: A Star Wars Story.

Ako Sofia Vergara (47) povedala pre magazín People, ona a jej manžel, Joe Manganiello (43), majú dosť príležitostí, aby si počas dňa išli jednoducho „z cesty“. A nikdy sa tak nehádali. „Vlastne to u nás ide fakt dobre. Zatiaľ sme si navzájom ani nešli na nervy,“ povedala jedna z najlepšie platených seriálových hviezd pre spomínaný časopis.

Keďže majú naozaj veľký dom, žijú v ňom spolu s manželmi aj herečkin syn z predošlého vzťahu Manolo, jej neter Claudia a traja psy. „Máme šťastie, že si tento čas dokážeme príjemne užiť.“ Spoločný život v dome funguje podľa jej slov najmä pre fakt, že sa jeden druhému nepletú pod nohy. „Joe sa zaoberá svojím športom, ja si robím svoje veci, on má potom zoom stretnutia v pracovni. Kedykoľvek sa môžeme stiahnuť do svojho priestoru a robiť si svoje veci. Pravdepodobne aj preto sa nehádame.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sofia Vergara #Joe Manganiello

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...