Aký je vzťah Brada Pitta a Angeliny Jolie? Prešli si dlhou cestou a teraz...

Od ohlásenia ich rozchodu v roku 2016 si toho obaja dosť preskákali, ich cestu sledoval celý svet.

01.06.2020 00:00
Herecký pár Brad Pitt a Angelina Jolie pózujú... Foto: ,
Herecký pár Brad Pitt a Angelina Jolie pózujú fotografom v Londýne (archívna snímka).
debata

Brad Pitt a Angelina Jolie majú spolu už vychádzať lepšie. O tom, že ich vzťahy sa výrazne narušili potom, keď sa po ohlásení rozchodu nevedeli dohodnúť na starostlivosti o ich šesť detí. Maddox (18), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) a dvojčatá Knox a Vivienne (11), od roku 2016 žili s herečkou.

V roku 2018 medzi nimi vznikla dohoda týkajúca sa tejto veci. "Dohoda, ktorá je založená na odporúčaniach špecialistov pre starostlivosť o deti, eliminuje potrebu súdneho konania. Zaevidovanie a podrobnosti dohody sú dôverné a slúžia k ochrane najlepších záujmov detí,“ oznámila vtedy právnička agentúre Reuters.

Aktuálne cituje zdroj z okolia Brada Pitta server Entertainment Tonight. „Bradove deti sú pre neho najdôležitejšou vecou na svete. Svojim priateľom neustále hovorí, ako sa od nich veľa učí o živote. Vzťahy medzi ním a Angie sú jasnejšie, odkedy sa jasne dohodli na starostlivosti o deti. Prešli si dlhou cestou,“ píše spomínaný server.

Angelina Jolie a  Shiloh v roku 2019. Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Angelina Jolie Angelina Jolie a Shiloh v roku 2019.

27. mája oslávila 14. narodeniny ich dcéra Shiloh, na ktorú je Brad obzvlášť hrdý. „Shiloh je veľmi blízka obom rodičom. Brad je na ňu veľmi hrdý ako na osobu, ktorou sa stala,“ opísal zasvätenec dcéru hviezd, ktorá sa v mladom veku identifikovala ako chlapec a stále uprednostňuje chlapčenské oblečenie. "Brad je rád, že vždy zostáva sama sebou a že má dobrý vzťah so svojimi bratmi a sestrami.“

Ako nedávno písal "International Business Times"Tak, Shiloh túži skúsiť hereckú kariéru. Mohla by sa objaviť v pripravovanom projekte „The Goree Girls“ v ktorom si zahrá aj niekdajšia predstaviteľka Rachel zo seriálu Priatelia, Jennifer Aniston, prvá Pittova manželka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...