Slávne 40-ničky s bábätkami sú krásne! Ako s nimi pózujú Šeredová či Sklenaříková?

Zábery plné lásky aj pohody - potešte sa pohľadom na slávne mamičky a ich malé ratolesti.

31.05.2020 08:22
debata

Alena Šeredová s dcérkou

Česká modelka Alena Šeredová sa ako 42-ročná v máji 2020 stala opäť mamou. K dvom synom, Davidovi Lee (10) a Louisovi Thomasovi (12), ktorých otcom je Šeredovej bývalý manžel – futbalový brankár Gianluigi Buffon, tak pribudla vytúžená dcérka. Otcom malej princeznej je modelkin nový partner, taliansky boháč Alessandro Nasi (46).

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Daily routine #ruttino #piccolavivi #viviennecharlotte

Príspevok, ktorý zdieľa Alena Šeredová (@alenaseredova),

Petra Němcová so synom

Petra Němcová sa z potomka, pre ňu prvého, tešila v novembri 2019. Chlapčeka priviedla na svet ako 40-ročná. Priznala, že prišiel na svet nečakane, v 34. týždni tehotenstva. Jeho otcom je modelkin manžel, francúzsko-venezuelský podnikateľ Benjamin Larretch.

Adriana Sklenaříková s dcérou

V roku 2018 sa modelka Adriana Sklenaříková stala mamou dcéry Ninky, ktorú priviedla na svet ako 46-ročná. Ninka je prvým a jediným dieťaťom slávnej slovenskej rodáčky žijúcej v Monaku. Otcom bábätka je jej manžel, podnikateľ André Ohanian.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A mother’s love will never end, it is there from beginning to end! #happymothersday #joyeusefetedesmeres

Príspevok, ktorý zdieľa Adriana Ohanian Sklenarikova (@adrianakarembeusklenarikova),

Eva Longoria so synom

V roku 2018 sa prvého potomka dočkala herečka Eva Longoria. Ako 43-ročná priviedla na svet syna Santiaga. Jeho otcom je mediálny magnát a herečkin manžel José Baston, ktorý je pre Longoriu už tretím manželom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sunday Funday! Dancing the day away with my little one! #CaboBaby

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Longoria Baston (@evalongoria),

Joanna Krupa s dcérou

Niekdajšia modelka Victoria's Secret, slávna poľská rodáčka Joanna Krupa, sa ako 40-ročná v roku 2019 dočkala svojho prvého potomka, dcérky, ktorá dostala meno Asha-Leigh Presley Nunes.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Każdego dnia Asha poznaje mnie, a ja ją. Kiedy ja się uśmiecham, Ona uśmiecha się do mnie. Kiedy ja łapię ją za maleńką rączkę, ona również wyciąga ją do mnie. Spędzamy wszystkie chwile razem. Zanim się obejrzę, Asha już będzie stawiać pierwsze kroki i zadawać różne pytania. Już nie mogę się doczekać, aż będzie chciała zanurzyć swój mały nosek w mojej kawie, a ja powiem, że mam taką specjalną, którą możemy wypić wspólnie. Pamiętam, jak na mnie to działało, jak byłam mała. Mama dawała mi kubek do ręki i nagle czułam się taaka dorosła. W przyszłości zobaczymy, czy Ashi posmakuje tak jak mi, bo uwielbiam Inkę, a szczególnie teraz. Po ciąży brakowało mi tego kawowego rytuału, ale z Inką nie odczułam za bardzo tej zmiany. Chyba, że na lepsze, bo bez obaw mogę ją pić o każdej porze dnia i nocy. To taki czas dla mnie, dlatego kochani, zaraz kładę malutką Ashę i idę zalać moją kawkę. Kto pije ze mną? @inka.pl #kawainka, #inkanainsta, #ajakiejtysienapijesz, #inka @inka.pl

Príspevok, ktorý zdieľa Joanna Krupa (@joannakrupa),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Longoria #Petra Němcová #Alena Šeredová

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...