Večná pokušiteľka? Pamela Anderson sa chce vydávať! Ešte jediný raz, hovorí

Pamela Anderson sa nevzdáva. Aspoň čo sa lásky týka. Len vo februári "ušla" od svojho partnera – producenta Jona Petersa a to len po 12-tich dňoch spolužitia.

01.06.2020 00:00
Herečka Pamela Anderson na premiére nechýbala. Foto: ,
Herečka Pamela Anderson.
debata (1)

Na lásku či manželstvo však nezanevrela. 52-ročná hviezda svoje túžby opísala pre „New York Times“. „Ešte jediný raz,“ povedala na otázku, či by sa ešte chcela v budúcnosti vydať. Jej odpoveď presne znela: „Určite. Ešte jediný raz, bože prosím. Jediný raz.“ S cestou, po ktorej sa v minulosti vydala v súvislosti s jej milostným životom, nie je nespokojná. „Vďaka bohu, všetko sa stalo, ako sa malo. Som tu a som spokojná,“ dodala.

A následne prekvapivo povedala: "Bola som tri razy vydatá. Ľudia si myslia, že to bolo päťkrát, neviem prečo. Boli to Tommy Lee, Kid Rock a Rick Salomon. Tri manželstvá. Viem, je to dosť, ale menej ako päť.

Pamela Anderson. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Champions of Jewish Values International Awards Gala Pamela Anderson.

Médiá začiatkom roka písali, že za producenta Jona Petersa sa Andersovová vydala. Ona to však v rozhovore opísala, že istá ceremónia prebehla, ale vzťah opísala takto: „Nebola som vydatá. Prišiel istý okamih, ten potom odišiel, nebola žiadna svadba, žiadne manželstvo, vôbec nič. Akoby sa nič nestalo. Je to zvláštne, ale tak to cítim.“

V októbri 2007 sa vydala za producenta Ricka Salomona, no opustila ho už v decembri toho istého roka. K Salomonovi sa vrátila ešte raz a v januári 2014. Má dvoch synov – Brandona a Dylana, ktorých otcom je Tommy Lee – s ním bola vydatá v rokoch 1995 až 1998. S Kid Rockom bola v manželstve v rokoch 2005 až 2006.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Pamela Anderson

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...