Čo si kúpi za 75-tisíc eur nová Superstar? Tlmiče a voňavku do auta!

Po "českom" kraľovaní v súťaži Superstar, keď ostatný ročník patril triumfu Terezy Maškovej, sa tentoraz titul speváckej hviezdy presunul na Slovensko. Získala ho Barbora Piešová, ktorá sa pred súťažou živila obsluhou v pizzerii.

01.06.2020 09:26
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Afterparty. Co udělá s výhrou 2 000 000 korun (75 000 eur) @barbora_piesova

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares),

Rodáčka z Prievidze si už na kastingu získala porotu svojím talentom, ale aj bezprostredným vystupovaním. Jednej z jej najväčších fanúšikov sa stal aj moderátor Leoš Mareš. O tom, že ho teší víťazstvo sympatickej Slovenky, svedčali aj odkazy a videá na jeho Instagrame.

Jedno z nich pribudlo aj po finálovom nedeľňajšom prenose, z after-párty, kde sa už čerstvá víťazka vytešovala z uvoľnenej atmosféry, opadnutého stresu a tiež výhry vo výške dvoch miliónov českých korún (75-tisíc eur).

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Šampióóóónkaaaaaa @barbora_piesova 675 000 sms hlasů přišlo v superfinále Děkujeme

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares),

Už počas nedeľňajšieho večera pobavila divákov aj porotu, keď prezradila, že si okamžite z výhry pôjde kúpiť nové tlmiče do svojho ojazdeného automobilu. „Aké máš auto,“ opýtal sa Piešovej Mareš vo videu z after-párty, ktoré zverejnil na svojom profile. „Volswagen Polo 14, ročník 2001,“ odvetila mu Piešová. „Teraz by si si mala kúpiť Porsche,“ kontroloval jej so smiechom Mareš. „Nie, to nechcem. Žiadne Porsche, ja mám Polo,“ s úsmevom mu odpovedala superstaristka, ktorá nedá na svojho ojazdeného tátoša dopustiť.

„No dobre, utratíš dvesto eur (na tlmiče) a zostane ti ešte 74 800, čo si kúpiš za tie,“ nedal sa odbiť český moderátor a člen poroty Mareš. „Kúpim si voňavku do auta,“ uzavrela s úsmevom speváčka, ktorá sa v nedeľu večer poďakovala členom tímu Superstar aj za to, že z nej pred kamerami „urobili ženu“. Po prenose sa však vrátila k svojmu uvoľnenému ležérnemu imidžu, ktorý jej nepochybne v priebehu šou tiež pridal fanúšikov.

Počas nedeľňajšieho finále Piešová svojím záverečným vystúpením, skladbou Next to me, rozplakala členov poroty, spomenutého Mareša aj Patricii Pagáčovou a slzy nevedela udržať ani ona. Pri texte skladby od Imagine Dragons bolo jasné, že ide o veľmi osobnú výpoveď a že sa Piešová v nej našla.

Víťazka súťaže Superstar Barbora Piešová.
Pätica superfinalistov zaspievala spoločne s...
+4Pätica superfinalistov súťaže Superstar -...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Leoš Mareš #Superstar #výhra #víťazka #Barbora Piešová

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....