Nový album je vonku, Lady Gaga v podprsenke na ulici! Pozrite sa...

Speváčka Lady Gaga vydala v piatok konečne nový album, na ktorý čakali tisícky fanúšikov po celom svete. A potom si cez víkend vyšla s novým priateľom do ulíc.

02.06.2020 00:00
debata (6)
Speváčka Lady Gaga sa počas posledného májového... Foto: Profimedia
Speváčka Lady Gaga sa počas posledného májového víkendu objavila v uliciach takto. Speváčka Lady Gaga sa počas posledného májového víkendu objavila v uliciach takto.

Tridsaťštyriročnú speváčku zachytili objektívy paparazzov v pomerne prekvapivom outfite. Oblečenú mala totiž len čiernu športovú podprsenku, legínsy s priehľadnými panelmi a pod nimi čierne nohavičky. Nechýbalo, samozrejme, ochranné rúško.

Gaga sa po experimentoch s country, rockom či swingom vrátila na novom albume Chromatica k tanečnému hudobnému štýlu a stihla už k nemu predviesť aj svoj farebný a mierne futuristický imidž. Pred samotným uvedením albumu predstavila speváčka aj dva single s videoklipmi – prvým bola skladba Stupid Love a druhým dueto s Arianou Grandeovou – pesnička Rain on me.

Aj vďaka podobe speváčky vo videoklipoch sa nedá prehliadnuť, že uplynulé mesiace karantény asi v posilňovni netrávila toľko času, ako v čase pred nakrúcaním oboch videí. V každom prípade je však sama spokojná a to je asi to najhlavnejšie. A rovnako to platí aj pre jej priateľa Michaela Polansky, s ktorým randí už niekoľko mesiacov.

zväčšiť Záber na obal albumu Chromatica od speváčky... Foto: SITA/AP
Záber na obal albumu Chromatica od speváčky Lady Gaga. Záber na obal albumu Chromatica od speváčky Lady Gaga.

Lady Gaga chcela po piatkovom uvedení Chromaticy tiež absolvovať verejné počúvanie nahrávky so svojimi fanúšikmi online. Súčasťou live streamu malo byť tiež komentovanie jednotlivých skladieb. Dáma pôvodným menom Stefani Germanota však napokon toto podujatie posunula na neskorší termín. Dôvodom je násilná smrť Afroameričana Georga Floyda a protesty, ktoré vyvolala v celej krajine. Speváčka dokonca otvorene kritizovala amerického prezidenta Donalda Trumpa za jeho prístup k situácii.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #paparazzi #album #podprsenka

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...