Česká polícia ukončila pátranie po pesničkárovi Jaroslavovi Uhlířovi

74-ročný Jaroslav Uhlíř sa istý čas nehlásil svojim spolupracovníkom, Polícia ČR po ňom v pondelok vyhlásila pátranie. To je už ukončené.

01.06.2020 12:27 , aktualizované: 14:13
Jaroslav Uhlíř Foto:
Pesničkár Jaroslav Uhlíř.
debata (13)

O 14:12 už zo stránky Políčie ČR zmizlo oznámenie o pátraní po Jaroslavovi Uhlířovi. Ako sa uvádza na portáli idnes.cz, umelec sa našiel. „Našli sme muža v nezranenom stave,“ uviedla polícia pre spomínaný portál.

Polícia v pondelok ráno hľadala pesničkára a hudobníka Jaroslava Uhlíře, uviedol na svojej stránke portál Novinky.cz s odvolaním sa na svoje zdroje, 74-ročný Jaroslav Uhlíř údajne neberie spolupracovníkom telefóny a nevie sa, kde je.

Ako sa na stránke uvádzalo v doobedných hodinách, polícia síce nepotvrdila meno osoby, po ktorej pátra, vek sa ale zhoduje s vekom Uhlířa. „Môžem potvrdiť, že od dnešného rána pátrame po 74-ročnom mužovi,“ uviedla pre Novinky.cz Violeta Siřišťová, hovorkyňa polície. Ako uvádza idnes.cz, umelec má zdravotné problémy.

O 12:46 už Polícia ČR zverejnila na svojej stránke v rubrike „Pátranie po osobách“ fotografiu aj s údajmi Jaroslava Uhlíře.

Jaroslav Uhlíř

O 14:12 už zo stránky Políčie ČR zmizlo oznámenie o pátraní po Uhlířovi.

V marci ešte Jaroslav Uhlíř (74) spolu so Zdeňkom Svěrákom (84) „oprášili“ ich dávny hit s názvom „Není nutno“, aby spoluobčanov povzbudili počas koronakrízy. Vtedy sa s oboma autormi spojil Český rozhlas cez videohovor, spolu s hudobníkmi si ju tak mohli „naživo“ pripomenúť poslucháči rozhlasu.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Jaroslav Uhlíř

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...