Takýto účes sme na nej ešte nevideli! Kňažná Charlene opäť na verejnosti

42-ročná manželka monackého princa Alberta zvolila elegantný look a pre ňu netradičný účes.

04.06.2020 00:00
debata

Monacká kňažná Charlene (42) sa na verejnosti dlhší čas neukázala. Až teraz sa spolu s manželom, princom Albertom (62), ukázali pred objektívmi počas slávnostného otvorenia Place du Casino v Monte Carle. Manželia sa ukázali bok po boku s rúškami na tvári, takto pózovali aj na oficiálnych zverejnených záberoch.

Kňažná Charlene opäť na verejnosti, prekvapila... Foto: profimedia
charlene Kňažná Charlene opäť na verejnosti, prekvapila novým účesom - blond vlasy mala zapletené do vrkočov po bokoch hlavy.

Na podujatí ich sprevádzali aj ďalší členovia kniežacej rodiny – sestra princa Alberta, princezná Stephanie (55) a jej tri deti – Pauline Ducruet, Camille Gottlieb a Louis Ducruet, ktorý prišiel s manželkou Marie. 42-ročná mama dvojičiek stavila na elegantný look – krémové krátke sako skombinovala s letnými šatami s florálnym vzorom, k modelu zvolila béžové lodičky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

we are strong together ! #strongtogether #pcmfsouthafrica @pcmfsouthafrica @fondationprincessecharlene #fondationprincessecharlene

Príspevok, ktorý zdieľa HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene),

Čo však prekvapilo bol jej nový účes, blond vlasy jej zrejme opäť o čosi podrástli a tak si ich nechala po bokoch zapliesť do vrkočov. Svoj ultra krátky účes už pred časom vymenila za vlasy s dĺžkou pod uši, ktoré jej teraz kaderník upravil do, pre ňu nezvyčajnej kreácie. Líčenie nechala ukryté pod bielym rúškom, ktoré jej prekrývalo tvár, nezabudla ani na slnečné okuliare.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Albert #kňažná Charlene

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...