Štýlová mamička Ivana Gáborík už kočíkuje! Fakt jej to pristane, pozrite sa

Pred pár dňami, presne 20. mája, sa tanečnica Ivana Gáborík (rod. Surovcová) a jej manžel, hokejista Marián Gáborík, stali rodičmi.

03.06.2020 14:10
Tanečnica Ivana Gáborík-Surovcová prišla na... Foto:
Tanečnica Ivana Gáborík-Surovcová.
debata

V trenčianskej nemocnici priviedla sympatická blondínka na svet dcérku, ktorá dostala meno Bella.

Rovnako, ako si Surovcová užívala tehotenstvo, vychutnáva si aj prvé dni v pozícii mamičky. S fanúšikmi, ktorých má na Instagrame vyše 140 000, sa podelila o fotografiu z prvého kočíkovania svojho malého pokladu. „Prvú prechádzku máme za nami a tešili sme sa obaja ako malé deti,“ napísala k zverejnenému záberu. Na ňom si čerstvá mamička vykračuje po cestičke tlačiac pred sebou štýlový kočík.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Prvú prechádzku máme za nami a tesili sme sa obaja ako male deti

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

Na prvú prechádzku zvolila športový look, na nohách mala obuté pohodlné tenisky, oblečené mala krátke elastické nohavice a hnedú mikinu. Štíhle a sexi nohy známej tanečnice vynikli aj počas kočíkovania – tak ako vždy, keď ich ukáže svetu.

Len pár dní potom, čo svojho prvého potomka porodila Ivana Surovcová, sa mamou stala aj speváčka Monika Bagárová (25). Surovcová jej prostredníctvom Instagramu zablahoželala. Obe mamičky sa o okamihy svojho čerstvého šťastia pravidelne delia aj s fanúšikmi.

Známa televízna tanečnica a modelka Ivana Surovcová (33) sa v júli 2017 vydala za hokejistu Mariána Gáboríka, dvojica sa vzala počas veľkolepého obradu v kaštieli v Tomášove.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Ivana Surovcová #kočík

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...