Búrlivák Robbie Williams priznáva: Máme rodinné problémy

Robbie Williams pred časom priznal, že jeho otec trpí Parkinsonovu chorobu.

04.06.2020 00:00
Robbie Willams Foto: ,
Robbie Williams a Ayda Field.
debata

46-ročný spevák, ktorý v súčasnosti trávi karanténu so svojou manželkou Aydou Fieldovou v Los Angeles, prehovoril o konkrétnych obavách, ktoré pre neho znamená koronakríza. Zdravie jeho otca mu spôsobuje „strach a paniku“, hovorí Williams. Rovnako to platí aj v súvislosti s jeho svokrou, ktorá takisto trpí Parkinsonom a ešte aj lupusom.

V rozhovore pre „Daily Mirror“ Robbie Williams opísal: "V súčasnosti máme veľa rodinných trápení. Môj otec má Parkinsonovu chorobu, moja svokra, ktorú milujem viac ako čokoľvek, má závažné ochorenie. Nemôžeme k nim ísť. Môj otec je vzdialený tisíce kilometrov. Moja matka má takmer osemdesiat, je izolovaná a ja cítim, ako jej veci prerastajú cez hlavu,“ opísal slávny Brit.

Keď sa celá situácia okolo koronavírusu začala, Robbie Williams sa spočiatku obával o seba, mal strach, že opäť upadne do depresií. Ale s ťažkou situáciou sa on sám dokázal vyrovnať. "Na začiatku karantény som sa veľmi bál,“ povedal. "Ale rozdiel od môjho predošlého ja, moje súčasné ja sa už na svet pozerá inak – viem, že vždy príde nový deň a to ma upokojuje. Strach nemá o seba, ale o blízkych.

Robbie Williams a Ayda Field sa zosobášili v roku 2010. Dvojica spolu vychováva 7-ročnú dcéru Teddy, 5-ročného syna Charltona a ročnú dcérku Colette, ktorú im vynosila náhradná matka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robbie Williams #koronakríza

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...