Tak tomu sa hovorí krok vpred! Brad Pitt a jeho pekná pehaňa...

Šumy okolo nového vzťahu Brada Pitta neutíchajú ani v čase koronakrízy.

05.06.2020 00:00
debata

Ba priam naopak, ešte silnejú. 31-ročná herečka Alia Shawkat ho mala podľa amerických médií navštevovať v jeho dome pravidelne aj počas koronakrízy.

S rozkošnou „pehaňou“ ho americké bulvárne médiá začali spájať už na jeseň 2019. Dvojicu zachytili spoločne aj v marci, kedy si vyrazili do reštaurácie „In-N-Out“. Ako aktuálne informuje americký magazín "Life & Style“, herečka sa často objavovala pri jeho vile v Los Feliz, čo je štvrť Los Angeles. Prichádzala na bicykli a údajne zostávala na noc.

Herečka Alia Shawkat. Foto: SITA/AP
Alia Shawkat Herečka Alia Shawkat.

Situácia dvojice sa však posúva ďalej, aspoň podľa spomínaného magazínu, ktorý cituje svoj zdroj – 31-ročná herečka sa mala k Pittovi nasťahovať. „Brad je v takom bode svojho života, v ktorom má byť a jeho veľkým záujmom je vlastné šťastie. Preto sa rozhodol zahodiť všetky obavy za hlavu a nechať Aliu, aby sa k nemu nasťahovala.“

Oficiálnym však Brad Pitt (56) svoj vzťah stále neurobil, ale podľa jeho blízkych priateľov je to len otázka času. „Jeho priatelia mu radia, aby vzťah urobil oficiálnym, ale všetko nasvedčuje tomu, že sa to napokon dostane na verejnosť samé, čo on preferuje viac,“ píše magazín Life & Style".

Alia Shawkat, 31-ročná rodáčka z Kalifornie, stojí pred filmovou či seriálovou kamerou od roku 1999. Zahrala si napríklad vo filmoch ako Zásah do vzťahu či Ženy 20. storočia. Aktívna je aj na poli seriálov – na konte má úlohy v sériách ako „Arrested Development“ či „Search Party“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #Alia Shawkat

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...