Krutá rana bulváru! Vojvodkyňa Kate zúri, zradil ju kamarát, ktorý bol na svadbe

Hoci problém s bulvárom vo Veľkej Británii mali v minulosti skôr Harry a Meghan, aktuálne prišiel rad aj na Williama a Kate.

06.06.2020 00:00
Kate Foto: ,
Vojvodkyňa Kate.
debata (2)

I keď škandál sa skôr točí okolo 38-ročnej manželky princa Williama. Minulý týždeň vyšiel britský spoločenský magazín Tatler s titulkou, ktorú zdobila vojvodkyňa Kate. No zatiaľ, čo na titulke magazínu vyzerala úžasne, vo vnútri už obsah taký lichotivý nebol. Magazín uverejnil profil Kate s titulkom „Catherine the Great“, ktorý bol podľa oficiálneho vyjadrenia kráľovského páru plný lží. Kensingtonský palác zaslal vydavateľovi žiadosť vypracovanú právnikmi, v ktorej požadovali stiahnutie spomínaného článku z internetu. Pre Kate a Williama išlo o nezvyčajný krok. Oficiálny list z paláca potvrdil aj magazín Tatler, ktorý uviedol, že korešpondenciu od právnikov vojvodu a vojvodkyne z Cambridge obdržal.

Okrem lživých informácií je však zvlášť zranená Kate konaním šéfredaktora magazínu. Ako píšu britské médiá, napríklad The Sun, šéfredaktorom Tatleru je Richard Dennen – niekdajší kamarát vojvodkyne z čias jej štúdia na Univerzite St. Andrews – spoločne navštevovali seminár o histórii umenia. Dva razy spolu dokonca dovolenkovali a Richard Dennen dostal aj pozvánku na kráľovskú svadbu v roku 2011, aj na následnú recepciu. „Kate je z článku smutná a rozrušená. Bolo to veľmi nepríjemné,“ cituje zdroj z okolia vojvodkyne spomínaný denník The Sun. Hoci článok nepísal on, ale redaktorka menom Anna Pasternak, on, ako šéfredaktor, mal takisto na jeho zverejnení svoju zásluhu.

Svadba princa Williama a Kate Middletonovej. Foto: SITA/AP, Anonymous
Kate Middleton, svadba, Svadba princa Williama a Kate Middletonovej.

V spomínanom článku redaktorka napríklad písala, že „Kate sa stáva nebezpečne štíhlou, tak, akou sa stala v istom období princezná Diana,“ čím narážala na problém s bulímiou, chorobou, ktorou trpela matka princa Williama. Takisto v článku odznelo, že „Kate sa cíti vyčerpaná a uväznená v povinnostiach“, ktoré im zostali potom, čo Harry a Meghan dali zbohom kráľovskej rodine.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #Kensingtonský palác #bulvár #Tatler

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...