Robbie Williams ma niekoľkokrát poslal k vode, opisuje jeho manželka

Robbie Williams a Ayda Field žijú v spokojnom manželstve a vychovávajú štyri ratolesti.

08.06.2020 00:00
Robbie Willams Foto: ,
Robbie Williams a Ayda Field na udeľovaní cien Pride of Britain.
debata

7-ročnú dcérku Teddy, 4-ročného syn Charltona, takmer 2-ročnú Colette a 5-mesačného syna Beaua. Najmladšie dievčatko a syna páru vynosila náhradná matka. A hoci medzi manželmi všetko funguje ako hodinky, vždy to tak nebolo.

Ayda Field si na obdobie spred svadby zaspomínala v rozhovore pre „The Times“, kedy sa s ňou slávny spevák niekoľkokrát rozišiel. Párik sa spoznal v čase, kedy rodená Američanka Ayda Field pracovala ako herečka v Los Angeles a Williamsovi padla okamžite do oka. Napriek tomu ich vzťahu spevák urobil niekoľkokrát koniec.

„Ale ja som bola doňho taká zamilovaná. Bol to roztomilý a úžasný človek, taký očarujúci, zábavný a neskutočný. Získal si moje srdce. Bol mojou spriaznenou dušou,“ opísala pre spomínaný denník a dodala: „Hovoril, že sa nikdy neožení a nebude mať deti. Dnes sa tomu spolu smejeme.“ opísala Ayda. Ako ešte prezradila, väčšinu času si nažívajú spokojne. „Cením si jeho názory. Verím jeho odpovediam. A dokáže ma rozosmiať viac než ktokoľvek na tejto planéte.“

Spoznali sa v roku 2006, kedy bol Williams na vrchole kariére a krok od toho, aby skončil na klinike pre psychické problémy. Sláva mu prerástla cez hlavu. Podľa jeho slov to bola práve podpora a láska Aydy, ktorá mu v tom období veľmi pomohla, aby postupne začal žiť stabilnejší život.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robbie Williams #Ayda Field

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...