Som unavenejšia! 50-ročná Rachel Weisz opísala, aké je to vychovávať malé dieťa

V auguste 2018 porodila herečka Rachel Weisz ako 48-ročná dieťa manželovi, hercovi Danielovi Craigovi.

08.06.2020 00:00
Rachel Weisz Foto: ,
Rachel Weisz.
debata

Okrem takmer 2-ročnej dcérky s predstaviteľom agenta 007 je krásna Britka mamou aj 14-ročného syna Henryho. Jeho otcom je režisér Darren Aronofsky. V rozhovore pre magazín „Harper's Bazaar“ 50-ročná Weisz opísala, aké je to byť mamou malého dieťatka v tomto veku. „Som unavenejšia ako to bolo pri synovi. Ale prežívam s dcérou veľa zábavy a užívam si spoločne strávený čas,“ povedala herečka úprimne. Dcéra všetky jej plány mení, ako sa jej zachce a podľa aktuálne situácie. Ona sa jej však bez problémov prispôsobuje.

„Chceli sme ísť na prechádzku a mala som presný plán, kam sa vyberieme. Ale prešli sme len dva metre, keď dcéra našla na jednej strane ulice zaujímavú palicu a potom na druhej strane zasa moľu. Preto sme nešli nikam,“ opísala. Pri dcére, ako uviedla, je oveľa flexibilnejšia než to bolo pri synovi.

Daniel Craig a Rachel Weisz, hviezda filmov ako Múmia či Nepohodlný, sú manželmi od roku 2011. 52-ročný Craig je ešte otcom dcéry Elly (28), ktorej mamou je jeho bývalá manželka, Fiona Loudon. S ňou bol herec, ktorého preslávila rola Jamesa Bonda, ženatý v rokoch 1992 až 1994.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Daniel Craig #Rachel Weisz

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....