Ráková zverejnila záber z postele! Toto sú chvíle, keď je najšťastnejšia na svete

Herečka Viki Ráková sa minulý rok stala druhýkrát mamou. Populárna seriálová herečka z projektu Susedia sa aj vďaka nim vraj cíti byť skutočne šťastná.

08.06.2020 08:40
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Každé ráno čakám s motýľami v srdci moment, keď sa chlapci zobúdzajú.. uvidia seba, a prvé, čo na nich vidím je láskyplný úsmev, šťastie, radosť a láska, ktorú vedia k sebe vyjadriť len oni..začína sa šantenie, objímačky, pišťanie a ja som vtedy ten najšťastnejší človek na svete, že ich mám, a že môžem byť súčasťou ich čistej lásky. Prajem im, aby im to vydržalo na celý život.. ŠŤASTNÝ MDD CHLAPCI MOJI #happychildrenday Minden reggel izgatottan várom a pillanatot, amikor felébrednek.. meglátják egymást, és az első amit meglátok, az a tiszta, szeretetteljes öröm, hogy újra látják egymást..kezdődik a hancúrozás, sipítàs, csiklandozás, ölelkezés..és én leírhatatlanul boldog vagyok, hogy részese lehetek az ő tiszta szeretetüknek.. kívánom, hogy ez örökké tartson BOLDOG GYEREKNAPOT FIÚK! #boldoggyereknapot

Príspevok, ktorý zdieľa Rák Viktória (@rak.viki.rakova),

Iba nedávno to potvrdila aj na sociálnej sieti Instagram, kde zdieľala záber s oboma svojimi synmi. Na čiernobielom zábere z ranného vstávania vidieť usmiatu mamu v spoločnosti oboch jej ratolestí. „Každé ráno čakám s motýľmi v srdci moment, keď sa chlapci zobúdzajú.. uvidia seba, a prvé, čo na nich vidím je láskyplný úsmev, šťastie, radosť a láska, ktorú vedia k sebe vyjadriť len oni,“ napísala k fotografii Ráková.

„Začína sa šantenie, objímačky, pišťanie a ja som vtedy ten najšťastnejší človek na svete, že ich mám, a že môžem byť súčasťou ich čistej lásky. Prajem im, aby im to vydržalo na celý život,“ doplnila ešte herečka, ktorej životným partnerom a otcom jej detí je muzikant Robert Lakatos.

Tridsaťdeväťročná Ráková mala posledné mesiace, podobne ako väčšina hercov po celom svete, pauzu od nakrúcania a mohla sa plnohodnotne sústrediť na materské povinnosti a rodinu.

Sitkom Susedia dostal ešte v marci prekvapivý stop na obrazovkách televízie Markíza. O tom, či sa vráti k divákom, sa zatiaľ viac-menej špekuluje. Ráková si však asi ťažkú hlavu zatiaľ nerobí. Najmä, ak sa môže venovať svojim dvom synom a naplno využiť obdobie s rodinou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Instagram #Viki Ráková

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....