Mašková vydáva debutový album. Bonus? Poriadne zvodná podoba...

Česko-slovenská Superstar Tereza Mašková vydá už o pár dní svoj debutový album. Nahrávka s názvom Zmatená má však okrem hudobného obsahu aj niekoľko "vizuálnych" lákadiel.

09.06.2020 00:00
debata
zväčšiť Speváčka Tereza Mašková na sprievodnom zábere z... Foto: Nina Skaliková
Speváčka Tereza Mašková na zábere z nového albumu. Speváčka Tereza Mašková na sprievodnom zábere z nového albumu.

Víťazku speváčku súťaže Superstar, ktorá uspela v tomto formáte pred dvoma rokmi (vydanie albumu bude pripomienkou tohto výročia), prináša na nahrávke 12 skladieb. Už štyri z nich stihla vydať v uplynulých dvoch rokoch ako single.

Odkedy zvíťazila v speváckej súťaži, tvorí a koncertuje súčasne na Slovensku i v Česku. Aj jej debut preto vznikal na ceste medzi Bratislavou a Prahou. Svedčí o tom mix českých i slovenských mien kolegov, ktorí sa na ňom podieľali – speváci Marek Ztracený, Ondřej G. Brzobohatý i Aleš Kubát (in memoriam) a producenti Oliver Žilák, Martin Maxo Šrámek, Peter Graus, Tomáš Zubák, Matej Mikloš a Matěj Vávra.

„Myslela som si, že keď budem vydávať svoj prvý album, budem vyprofilovaná speváčka, ktorá vie, čo chce. Postupom času som začala zisťovať, že to nie je až také jednoduché. Páči sa mi veľa žánrov a štýlov. Preto môj prvý album, ako hovorím, je farebný. Je na ňom všetko, čo ma baví, a v každej pesničke som zanechala kus seba, svoje emócie, slzy, šťastie a radosť. Dlho som sama zo seba bola zmätená,“ priblížila genézu albumu Mašková.

Speváčka Tereza Mašková na sprievodnom zábere z... Foto: Nina Skaliková
Speváčka Tereza Mašková na zábere z nového albumu. Speváčka Tereza Mašková na sprievodnom zábere z nového albumu.

Novinku sprevádza aj séria nových promo-záberov, na ktorých nechýba povestná „pink“ (ružová) hriva talentovanej speváčky. Mašková však prekvapuje aj svojou zvodnou podobou a na niektorých záberoch vyzerá skutočne sexy.

Debut Zmatená vydáva v sprievode singla Tažní ptáci. „Napísal ju môj kamarát, veľmi dobrý muzikant Martin Kučera so svojím otcom. Náhodou som ju našla pred dvoma mesiacmi v maili. A hneď som bola rozhodnutá, že chcem, aby bola na albume,“ opisuje speváčka singel, ktorý má aj vlastný videoklip, nakrútil ho slovenský režisér Dušan Krajčovič. „Text je pre mňa majstrovským dielom, ktoré sa autorom vydarilo. Myslím si, že každý z nás si v tom nájde svoj pocit. Pre mňa je to zamyslieť sa sama nad sebou, nad tým, čo je v živote dôležité, aké sú priority. Neustále sa za niečím naháňame, chceme viac a viac. Nevážime si to, čo máme, a väčšinou na to prídeme, až keď to stratíme. Obzvlášť v tejto dobe je to trefné,“ zhodnotila Tereza.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #debut #album #Tereza Mašková

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...