Vačková skočila do studeného jazera. Hrdo tiež predviedla vrásky!

Obľúbená slovenská herečka Zuzana Vačková patrí medzi mimoriadne internetovo aktívne slovenské celebrity. Na jej Instagrame majú fanúšikovia možnosť vidieť, ako žije, čo jej robí radosť, alebo čomu sa venuje.

09.06.2020 00:00
debata

A podľa záberov z uplynulého víkendu sa zdá, že sympatická plavovláska a niekdajšia hviezda seriálu Panelák je veľkou fanúšičkou otužovania. Vačková sa počas víkendu totiž vybrala na obľúbené Zlaté piesky a okrem lapania bronzu stihla skočiť aj do vody.

„Kúpanie v jazere.. voda bola taká akurát. Otužovanie, ktorému sa venujem vďaka korone už viac ako mesiac, malo svoje účinky,“ napísala k fotografii herečka. „Voda sa mi zdala teplá, aj keď neviem či mala 20 stupňov Celzia… zaujímavá zmena v mojom živote,“ doplnila ešte bratislavská rodáčka.

Blondínka sa tiež nechala zvečniť nedávno pri kríkoch rozkvitnutých a voňavých ruží. A na detailných záberov, keď tieto kráľovské kvety ovoniavala, odhalila aj vejáriky vrások okolo očí a úst.

Hoci na adresu slovenskej herečky zvyčajne smerujú komplimenty o jej nestarnúcom vzhľade a mladistvej energii, je veľmi sympatické, že Zuzana Vačková sa nesnaží veku za každú cenu utiecť. A ukázať to hrdo fanúšikom je za ďalších sto bodov!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Zuzana Vačková #otužovanie #koronavírus

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...