Z bábätka je malá slečna! Zo Sklenaříkovej Ninky je už rozkošná copaňa

Materstvo si slávna rodáčka z Brezna vychutnáva ako len môže! A treba priznať, že s dcérkou to Sklenaříkovej naozaj pristane.

09.06.2020 10:21
debata

48-ročná slávna blondínka s dokonalými nohami a krásnym úsmevom sa mamou stala ako 46-ročná. Otcom dievčatka je Sklenaříkovej druhý manžel – podnikateľ André Ohanian, za ktorého sa vydala v roku 2014. Dcéra Ninka bola pre modelku doslova vymodleným bábätkom, svojou túžbou po potomkovi sa obdivovaná Slovenka nijako netajila. Navyše, materské povinnosti si vychutnáva spolu s mladšou sestrou Natáliou, ktorá sa stala mamou v tom istom čase ako Adriana.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Belle fête des mères à toutes les mamans ! @parismatch_magazine @philippedoignon

Príspevok, ktorý zdieľa Adriana Ohanian Sklenarikova (@adrianakarembeusklenarikova),

Adriana Sklenaříková-Karembeu sa z času na čas o svoju radosť podelí aj s jej fanúšikmi na sociálnych sieťach či s čitateľmi magazínov. Urobila tak aj teraz, kedy zverejnila fotografiu z prechádzky s dcérkou. Ako vidieť, jej Ninka už nie je bábätkom, ale rastie z nej malá slečna. Tmavovlasá Ninka „cupitá“ pri svojej vysokej mame po chodníku uprostred krásnej záhrady či parku. Ako napísala modelka pri zverejnenom zábere, fotografia vznikla pre magazín Paris Match.

Práve na titulke spomínaného magazínu si modelka s dcérkou zapózoval aj minulý rok. Vtedy však ešte dcérku musela držať v náručí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Monako #Adriana Sklenaříková Karembeu

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...