Topmodelka Hlaváčková je tretíkrát mamou! Toto je jej najmenší poklad

V tieni internetovo aktívnejších a známejších slovenských kolegýň sa tak trošku nieslo tehotenstvo známej slovenskej modelky Michaely Brezovskej, pôvodne Hlaváčkovej. Teraz predstavila svoj malý poklad.

10.06.2020 09:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️ #mak#usmevmakovy

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Brezovská (@michaelahlava),

Vnučka známeho slovenského herca, ktorá patrí medzi najúspešnejšie domáce modelky, sa pred časom prekvapivo rozišla s dlhoročným partnerom a otcom svojich dvoch detí. To však nebolo všetko, takmer okamžite sa na jej Instagrame začali objavovať zábery s fotografom Rastislavom Brezovským.

Urastený umelec krásnej Michaele počaroval a netrvalo dlho, keď sa dvojica rozhodla povedať si spoločné áno. A vzťah nespečatili len prsteňmi, ale tiež spoločným potomkom!

Tridsaťjedenročná modelka a niekdajšia tvár značiek ako Prada, Calvin Klein či Missoni aj do tretice priviedla na svet zdravého chlapčeka. Na svojom profile na Instagrame zverejnila fotografiu šťastného otca Rastislava aj s najmenším synčekom. „Láska,“ znelo stručne len v popise ku fotografii.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#laska

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Brezovská (@michaelahlava),

Michaela Brezovská-Hlaváčková o svojom súkromí nehovorí rada a väčšinu životných udalostí si médiá v jej prípade všimnú akoby mimochodom či až ex-post.

V roku 2020 však nie je jedinou celebritnou mamičkou, ktorá priviedla na svet svoje dieťa. Pred pár dňami porodila dcérku aj speváčka Monika Bagárová, mamou zdravého bábätka je už aj tanečnica Ivana Surovcová. Čoskoro privedie na svet syna Jakuba bývalá tenistka Dominika Cibulková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #tehotenstvo #dieťa #Michaela Hlaváčková

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...