Melanie je stále ako moja rodina, vyhlásil Antonio Banderas o exmanželke

Ich manželstvo sa síce skončilo rozvodom, ale vzťahy medzi nimi vraj neochladli. Teda aspoň nie na priateľskej úrovni. Herec Antonio Banderas sa stále priatelí s exmanželkou Melanie Griffithovou.

10.06.2020 10:30
Melanie Griffith Foto:
Melanie Griffith a Antonio Banderas v roku 2006.
debata

Čoskoro šesťdesiatnik Banderas priznal v televíznom rozhovore, že s bývalou manželkou a matkou jeho dcéry Stelly má veľmi vrúcne vzťahy. „Obaja by sme neradi pochovali dvadsať rokov nášho manželstva. Obaja sme ľudské bytosti, robíme chyby a toto je veľmi ľudská situácia,“ komentoval v rozhovore hrdina filmu Bolesť a sláva.

„Život, ktorý som prežil s Melanie, bol nádherný. Strávili sme solu dvadsať rokov, počas ktorých sme dávali z nás to najlepšie a prežili niekoľko výnimočných momentov, na ktoré nikdy nezabudneme,“ doplnil ešte Banderas.

Dodal tiež, že najkrajším výsledkom ich vzťahu je práve 23-ročná dcéra Stella. „Je to najúžasnejšia ‚vec‘, ktorú sa nám podarilo vytvoriť,“ komentoval herec.

Prekvapil tiež tým, že s Griffithovou udržiava pomerne blízky kontakt aj po rozvode. „Vždy, keď som v Los Angeles, idem ju navštíviť. A napríklad včera sme spolu telefonovali,“ uviedol v interview.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Melanie Griffith #Antonio Banderas #vzťah hercov

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...