Surovcová tri týždne po pôrode... veď ona má už opäť miery tanečnice!

Tri týždne uplynuli od momentu, čo sa z tanečnice Ivany Surovcovej stala mama. V stredu šťastná mamička prekvapila však opäť. Vyzerá, že je už opäť štíhla ako prútik.

11.06.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tesim sa na kazdu prechadzku s nou Konecne mam partacku❤️ Vyzera to tak, ze vcera sme stihli posledny slnecny den v tomto tyzdni⚡️

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

Tridsaťtriročná blondínka zverejnila v stredu na svojom Instagrame záber z utorňajšej prechádzky, keď počas slnečného počasia kočíkovala svoju dcérku Bellu. Zaujal však aj pohľad na samotnú celebritnú mamičku.

Oblečená vo vzorovaných legínsových šortkách, ktoré doplnila len bielym voľnejším tričkom a šiltovkou – jasné bolo od prvého momentu, že manželka hokejistu Mariána Gáboríka sa rýchlo vracia do pôvodnej formy.

Ako už dávnejšie pre svojich fanúšikov aj médiá odtajnila, počas tehotenstva pribrala 18 kilogramov. Hoci vraj nemala v pláne vrhnúť sa na chudnutie či príliš vysiľujúce cvičenie, genetika a svalová pamäť určite tiež urobili svoje. A Surovcová sa znovu vracia k mieram tanečnice.

Aj počas tehotenstva sa však pôvabná mamička snažila nezanedbávať cvičenie. „Pohyb som sa snažila mať denne: plávanie, chôdza, joga, ľahké cvičenie s vlastnou váhou. Cítila som sa v tehotenstve super, aj keď ručička na váhe išla stále hore,“ prezradila pár dní po májovom pôrode dcérky Belly. Isté je, že nezanedbávať cvičenie sa vyplatilo. Rovnako ako zdravá strava, na ktorú si modelka a tanečnica potrpí.

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #mamička #postava #Ivana Gáborík Surovcová

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...