Tereza Nvotová sa v New Yorku vydala, jej manželom je americký herec

32-ročná filmárka Tereza Nvotová, dcéra slovenskej herečky Anny Šiskovej a režiséra Juraja Nvotu, sa počas koronakrízy vydala.

11.06.2020 08:37
Tereza Nvotová Foto: ,
Filmárka Tereza Nvotová.
debata (14)

A to dokonca na mieste, ktoré pandémia zasiahla najviac. Ako prezradila sympatická mladá režisérka a herečka, „áno“ povedala americkému hercovi Jacobovi Pittsovi v New Yorku. Prezradila to v dokumente, ktorý natočila pre Českú televíziu práve v USA. Informáciu zverejnila aj na Instagrame, kde k záberu napísala, že by si nikdy nepomyslela, že sa z tohto výletu do USA vráti vydatá.

Svadba sa odohrala celkom netradične, keďže v New Yorku platili prísne opatrenia práve kvôli koronakríze. Do New Yorku priletela Nvotová začiatkom marca pôvodne na 3 týždne, ale jej pobyt sa nečakane predĺžil. Ako prezradila v dokumente, keďže s partnerom chceli prísť spolu do Čiech, čo ale nebolo možné, keďže neboli manželmi, museli to vyriešiť týmto spôsobom.

40-ročný herec Jacob Pitts, čerstvý Nvotovej manžel, si zahral napríklad v snímkach ako Eurotrip (2004) či 21: Oko berie (2014).

Tereza Nvotová

Je slovenská režisérka a herečka. Bakalárske štúdium na pražskej FAMU absolvovala ako dokumentaristka a magisterský titul získala v odbore hraná réžia. Dráma Špina je jej absolventským filmom. V roku 2008 účinkovala s matkou, herečkou Annou Šiškovou a Boleslavom Polívkom vo filme Malé oslavy českého režiséra Zdeňka Tyca. Naposledy stvárnila jednu z vedľajších postáv v českej komédii 10 pravidiel, ako zbaliť dievča (2014). Ako dokumentaristka debutovala v roku 2009 celovečerným filmom Ježiš je normálny! a dokumentom Mečiar rozšírila svoj bakalársky film.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #Tereza Nvotová

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...