Heidi Klum ako 47-ročná: Aj ja by som ešte chcela bábätko

Slávna nemecká rodáčka si užíva rodinné šťastie s manželom, muzikantom Tomom Kaulitzom.

12.06.2020 00:00
"America's Got Talent" Season 15 Red Carpet Foto: ,
Televízna osobnosť a modelka Heidi Klum počas štartu 15. série šou Amerika hľadá talent v Kalifornii.
debata

Z predošlých vzťahov má Klum štyri ratolesti – Leni (16), Lou (11), Johana (13) a Henryho (14). Téme piateho potomka sa úspešná modelka, porotkyňa a podnikateľka nebráni. Dokázala to aj počas kastingov na šou „America's got Talent“, kedy sa na pódium pred porotu prišla ukázať mladá mamička, ktorá si priniesla aj bábätko. „Veľmi by som ešte chcela také maličké,“ povedala nadšene Heidi Klum z kresla porotkyne šou, v ktorej s ňou sedí aj seriálová hviezda Sofia Vergara. Tá na Klumovú reagovala: „Dieťa? Veď máš štyri.“

Od jej svadby s členom kapely Tokio Hotel, Tomom Kaulitzom, ktorá sa konala v roku 2019, sa téma tehotenstva dostáva „na pretras“ so železnou pravidelnosťou. Modelka sa otázkam na túto tému nevyhýba a aj spomenutou vetou pred kamerami dokázala, že téma piateho potomka pre ňu ešte celkom uzatvorená nie je.

Klum si do manželstva "priniesla“ štyri deti. Tri deti má s bývalým manželom, spevákom Sealom, s ktorým žila od roku 2005 do roku 2014. Otcom jej najstaršieho dieťaťa, dcéry Leni, je Flavio Briatore, niekdajší manažér F1. Ten však s dcérou vzťah neudržiava.

Ako 46-ročná sa napríklad stala mamou modelka Adriana Sklenaříková, ktorá priviedla v roku 2018 na svet svoje prvé dieťa, dcéru Ninku. Pred pár týždňami sa ako 42-ročná stala trojnásobnou mamou modelka Alena Šeredová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...