Zo živého Kena je Barbie... ehm, teda má na to aspoň silikónový dekolt!

Kedysi sa o ňom nepísalo inak ako o "živom Kenovi". Počet jeho plastických operácií sa vraj dá porátať na prstoch oboch rúk desaťčlennej rodiny. A keď sa už nedalo nič "vylepšovať" na mužskej podobe, prišlo nové rozhodnutie...

12.06.2020 00:00
debata (4)
Roddy Alves, kedysi Rodrigo Alves na zábere... Foto: Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Roddy Alves, kedysi Rodrigo Alves na zábere paparazzov z letiska v Londýne. Roddy Alves, kedysi Rodrigo Alves na zábere paparazzov z letiska v Londýne.

Už niekoľko mesiacov je z Rodriga Alvesa dáma menom Roddy Alves. Tridsaťšesťročný rodák z brazílskeho Sao Paula sa rozhodol, že už má bližšie k ženskému telu ako k tomu, s ktorým sa snažil priblížiť ku svojmu detskému idolu – plastovému Kenovi, ktorý vždy sprevádzal bábiku Barbie.

Alvesa zachytili paparazzovia pred pár dňami na letisku Heathrow v Londýne a prehliadnuť sa rozhodne nedal. Nielen objektívmi, ale aj zrakmi tých pár cestujúcich, ktorí sa v tomto období na letiskách, stále ešte obmedzených koronavírusom, objavujú.

Roddy Alves sa totiž objavila na letisku v elastických šatách na telo, ktoré nemohli ukryť masívne zväčšené poprsie. Silikónové výplne s objemom niekoľkých litrov urobili svoju prácu a iba zvýraznili „plastikový“ imidž tejto televíznej a internetovej celebrity.

Rodrigo Alves a jeho plastikami zmenená tvár. Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Rodrigo Alves a jeho plastikami zmenená tvár. Rodrigo Alves a jeho plastikami zmenená tvár.

Ešte v roku 2018 médiá písali o tom, že Alves minul na plastické operácie okolo polmilióna dolárov. Toto číslo je však nepochybne za necelé dva roky omnoho vyššie. Určite aj vzhľadom na to, že jeho telo prešlo v posledných mesiacoch ďalšou takmer „kompletnou rekonštrukciou“.

Popri operácii poprsia či implantovaní vlasov a ďalšej úprave nosa podstúpil Alves aj hormonálnu liečbu a svoj „prerod“ komentoval slovami, že „hoci som sa prezentoval ako Ken, vo vnútri som sa vždy cítil byť viac Barbie“. Zmenu pohlavia a identity ohlásil ešte začiatkom tohto roka – po tom, čo tri mesiace žil mimo dohľadu verejnosti a stiahol sa do súkromia. Či bude naozaj šťastný a spokojný v novom tele, ukáže až čas…

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...