Randil s Arianou, Kaiou aj Kate... ale verím na pravú lásku, tvrdí Pete Davidson

Má slušnú zbierku celebritných priateliek a vďaka tomu aj imidž poriadneho sukničkára. Pete Davidson však tvrdí, že je nevyliečiteľný romantik.

13.06.2020 00:00
Herec Pete Davidson na zábere z filmu The King... Foto: ,
Herec Pete Davidson na zábere z filmu The King of Staten Island.
debata

Americký herec a komik, ktorého preslávilo účinkovanie v šou Saturday Night Live, sa v rozhovore pre People Now priznal, že láska v jeho živote znamená naozaj veľa. „Som beznádejne romantický,“ uviedol pre portál. „Verím v pravú lásku a verím v lásku,“ pokračoval Davidson.

„Myslím si, že byť zamilovaný je úžasná vec. Dúfam, že sa mi pošťastí nájsť raz tú pravú,“ doplnil ešte 26-ročný herec, v ktorého zoznamu bývalých priateliek sú dámy ako Ariana Grande, Kate Beckinsale, Kaia Gerber či Margaret Qualley.

Davidson uvádza momentálne nový film pod názvom The King of Staten Island, ktorý však príde priamo na streamovacie platené platformy, keďže kiná v USA stále čelia reštrikciám pre koronavírusovú pandémiu posledných mesiacov.

V snímke, ktorej scenár napísal a aj ju režíroval Judd Apatow, stvárňuje potetovaný milovník čiastočne sám seba, respektíve jeho postava bola vraj výrazne ovplyvnená udalosťmi zo skutočného Davidsonovho života.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #film #priateľky #Pete Davidson

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...