Aha, zvodkyňa Štěpánová z Básnikov v spoločnosti! Hádali by ste jej 60?

Herečka Bára Štěpánová má veselú povahu a aj vďaka nej vyzerá stále sviežo a nestráca iskru. Pozrite sa.

13.06.2020 10:20
debata (1)

Obľúbenú českú herečku Báru Štěpánovú si väčšina slovenských divákov spája s filmami režiséra Dušana Kleina – Jak svět přichází o básníky, Jak básníkům chutná život či Konec básníků v Čechách… V sérií obľúbených filmov si zahrala vyzývavú ryšavku zvádzajúcu hlavného hrdinu v podaní Pavla Kříža. V prvom filme zo spomínanej série mala sympatická ryšavka len niečo po dvadsiatke. Koľko má teraz? V decembri herečka oslávila okrúhlu šesťdesiatku.

Herečka Bára Štěpánová na podujatí Divadla Ungelt. Foto: Profimedia
Bára Štěpánová Herečka Bára Štěpánová na podujatí Divadla Ungelt.

Pred pár dňami sa herečka objavila v Prahe na podujatí Divadla Ungelt. Ryšavé vlasy „svietili“ už zdiaľky, herečka si obliekla čierne šaty s dĺžkou po kolená a k nim zvolila šnurovacie topánky. V spolčnosti kolegov z divadla sa počas podujatia dobre bavila a usmievala sa do objektívov fotografov. A hoci je z nej šesťdesiatnička, stále pôsobí sviežo a mladiostvo –

Hoci Štěpánovú si pamätáme najmä vďaka Básnikom, ona má na svojom hereckom konte množstvo filmových aj televíznych rolí. U našich českých susedov je aj obsadzovanou seriálovou herečkou, už niekoľko sezón je súčasťou Ordinácie v ružovej záhrade, ktorú vysiela televízia NOVA, hrala aj v seriáli „Rodinná pouta“ na Prime. Pravdou však je, že filmové úlohy sa jej v posledných rokoch skôr vyhýbajú, zahrala si napríklad v komédii „Jak se krotí krokodýli“ (2008).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bára Štěpánová

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...