Je to úplný šok, tvrdia priatelia Clarksonovej. Rozvod? Boli takí šťastní...

V piatok prekvapili verejnosť správy o rozvode americkej speváčky Kelly Clarksonovej. Ale zdá sa, že nielen ju...

14.06.2020 12:00
Manželia Brandon Blackstock a Kelly Clarkson na... Foto: ,
Manželia Brandon Blackstock a Kelly Clarkson na zábere z januára 2020.
debata

Viacero amerických médií prinieslo správy z okolia speváčky, v ktorých citujú rodinných priateľov alebo známych. Väčšina z nich priznala, že informáciami o rozvode Clarksonovej a jej manžela Brandona Blackstocka sú šokovaní.

„Prišlo to absolútne nečakane. Myslím si, že to je veľmi smutné aj pre deti. Vždy boli taka rozkošná rodina, nikdy to nevyzeralo, že by mali nejaké problémy,“ komentoval pre E!News nemenovaný zdroj z okolia. Ďalší zase tvrdí, že Blackstock pravidelne sprevádzal svoju manželku počas nakrúcania jej The Kelly Clarkson Show a nikdy sa medzi nimi neprejavila ľahostajnosť či konflikty.

„Brandon chodil takmer na všetky jej nakrúcania a jeden k druhému sa správali veľmi láskyplne. Každý večer spoločne šoférovali domov po skončení práce,“ uviedol pre zmenu iný zdroj.

Dvojica podala žiadosť o rozvod už minulý týždeň, konkrétne 4. júna, k médiám sa však táto správa dostala až o pár dní neskôr. Podľa portálu TMZ.com, ktorý má prístup k rozvodovým dokumentom, je však zarážajúce, že dvojica dátum svojho odlúčenia ešte neurčila a bude stanovený v nasledujúcich dňoch. O dve deti, ktoré spoločne mali, sa plánujú starať striedavo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Kelly Clarkson #manžel #prekvapenie

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...