Kuklová bojuje s rakovinou s úsmevom na perách... Za toto môže láska!

Pred časom potvrdila česká herečka Michaela Kuklová nepríjemné správy o tom, že bojuje s rakovinovým ochorením.

12.06.2020 13:15
debata
Herečka Michaela Kuklová a jej partner Josef na... Foto: Markéta Hanzlíková / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Michaela Kuklová a jej partner Josef na akcii v Prahe. Herečka Michaela Kuklová a jej partner Josef na akcii v Prahe.

Stav českej herečky Michaely Kuklovej je však dobrý a v liečbe jej zjavne pomáha aj láska. Na štvrtkovej akcii v Prahe priam žiarila.

Niekdajšia predstaviteľka princeznej Jasněnky z dnes už kultovej českej rozprávky O lietajúcom obuvníkovi a princeznej Jasněnke sa objavila vo štvrtok na znovuotvorení Galérie oceľových figurín. Neprišla však sama, ale v spoločnosti partnera Josefa Wittnera.

Hoci ten pôsobil pred objektívmi trochu zachmúrene, jeho nežnejšia polovička sa usmievala spokojne od ucha k uchu a vyzerala naozaj veľmi pôvabne. Päťdesiatdvaročná herečka, ktorá posledné mesiace stihla absolvovať chirurgický zákrok a momentálne je na hormonálnej liečbe, je vraj do Josefa až po uši zamilovaná.

Svedčí o tom aj správa, ktorú zverejnila pred pár dňami na svojom Facebooku. „Chodili spolu z čisté lásky a sedumnáct jim bylo let. A horovali pro texasky…, zacitovala Kuklová text pesničky Milenci v texaskách od Karla Štedrěho a Josefa Zímu. „Ako by som mala sedemnásť. Som veľmi zamilovaná do Jozefa,“ vysvetlila následne Kuklová, ktorá bola v rokoch 1994 až 2007 manželkou dnes už zosnulého herca Jiřího Pomeje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #rakovina prsníka #Michaela Kuklová

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...