Robbie Williams si rýpol do popových hviezd súčasnosti: Toto im chýba

46-ročný spevák má vlastný názor na súčasnú generáciu popových hviezd.

15.06.2020 00:00
Robbie Williams Foto: ,
Spevák Robbie Williams.
debata (1)

Z jeho pohľadu množstvu mladých umelcov chýba niečo podstatné – a to osobnosť a charizma. „Myslím si, že každý v mojej brandži pracuje na všetkom, čo súvisí s hlasom, s písaním piesní či s imidžom. Nikto sa však akosi nezaujíma o svoju osobnosť,“ uviedol 46-ročný interpret v rozhovore pre „Daily Star“.

Williamsovi vadí, že mladí speváci postrádajú javiskovú charizmu, presne takú, akú bolo vídať u veľkých hviezd minulosti. „Ak sa dnes pozriete na rebríčky, stále existuje niekoľko ľudí, ktorí vynikajú, pretože majú osobnosť – ale nie je ich veľa.“

Robbiemu sa podarilo preraziť aj ako sólovému spevákovi potom, čo opustil kapelu, vďaka ktorej sa preslávil – Take That. On sám priznal, že ako spevák musel prejsť náročnou fázou, počas ktorej musel nájsť sám seba. Nakoniec sa jednoducho sám seba spýtal, kto to je a čo sa mu páči na ňom samom.

Robbie Williams žije v spokojnom manželstve s niekdajšou herečkou Aydou Fieldovou a vychovávajú štyri ratolesti – 7-ročnú dcérku Teddy, 4-ročného syn Charltona, takmer 2-ročnú Colette a 5-mesačného syna Beaua.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Robbie Williams

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...