Šokujúca smrť indického filmového idolu! Mal len 34, polícia ho našla mŕtveho

Mal za sebou už pomerne veľkú kariéru a patril medzi idoly v rodnej krajine, ktorá filmovým a televíznym hviezdam doslova stavia pomníky. Len 34-ročného Sushanta Singha Rajputa našli v nedeľu mŕtveho.

15.06.2020 08:07
debata (4)
Indický herec Sushant Singh Rajput na archívnom... Foto: SITA/AP, Rafiq Maqbool
Indický herec Sushant Singh Rajput. Indický herec Sushant Singh Rajput na archívnom zábere.

Ako informovali svetové médiá, polícia našla telo hereckej hviezdy v jeho byte v Bombaji. Podľa šéfa tamojšej polície upozornila na podozrivú situáciu policajné zložky pomocnica z domácnosti, ktorej sa herec prestal hlásiť.

Príčina smrti zatiaľ nie je presne známe, ale ako píše nemecký Kurier, polícia uvažuje nad samovraždou. Skon Rajputa následne potvrdil aj jeho manažér, ktorý zároveň požiadal „o rešpketovanie súkromia pozostalých v týchto zložitých chvíľach“.

Úmrtie Rajputa komentoval dokonca indický premiér Narendra Modi, ktorý na Twitteri vyjadril kondolencie pozostalým a pripojil oslavné slová na adresu 34-ročnej hviezdy Bollywoodu. „Bol vynikajúci v televízii aj vo filmoch. Jeho vzostup do sveta zábavy inšpiroval mnohých a niektoré jeho vystúpenia zostanú nezabudnuteľné,“ napísal indický premiér na sociálnej sieti. Na internete sa už objavili aj prvé príspevky od jeho kolegov, ktorí vyjadrujú smútok či šok nad úmrtím mladého talentu.

zväčšiť Verejnosť aj médiá sledujú ambulantné vozidlo,... Foto: SITA/AP, Rafiq Maqbool
India Bollywood Actor Verejnosť aj médiá sledujú ambulantné vozidlo, ktoré odváža telo indického herca Sushanta Singha Rajputa. Našli ho mŕtveho v nedeľu v jeho byte v Bombaji.

Rajpu začal svoju kariéru v televíznom seriáli v roku 2008 a nasledujúce roky bodoval ako televízna hviezda. V roku 2013 sa objavil v prvom bollywoodskom veľkofilme a zabezpečil si tak miesto aj medzi filmovými hviezdami, ktoré sú v Indii populárne azda ešte viac ako tie hollywoodske.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #herec #úmrtie #India #samovražda

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...