Bujná hriva, tip-top postavička! S týmto doplnkom však Stašovú často nevídať

V marci oslávila temperamentná ryšavka Simona Stašová 65. narodeniny.

15.06.2020 12:02
debata (1)

Aktuálne sa objavila na podujatí Divadla Ungelt, ale jej vek by jej hádal málokto. Bujná hriva, stále pekná postavička a najmä ohromná energia robia z tejto herečky „ženu bez veku“.

Simona Stašová na podujatí Divadla Ungelt v Prahe. Foto: Profimedia
Simona Stašová Simona Stašová na podujatí Divadla Ungelt v Prahe.

Stašová prišla oblečená v elegantných čiernych šatách, čo však prekvapilo, bol doplnok, ktorý na herečke nevídať v spoločnosti často. Pred objektívy sa postavila s dioptrickými okuliarmi na tvári, ktoré jej zo šarmu rozhodne neubrali. 65-ročná sympatická ryšavka však nie je aktívna len pred kamerami či na divadelných doskách. Roky sa venuje aj mnohým charitatívnym projektom.

Dcéra legendárnej Jiřiny Bohdalovej, ktorú preslávili snímky ako Muži v nádeji, Román pre ženy, no predovšetkým Pelíšky, z nej urobili herečku, ktorá má svoje stále miesto na hereckom nebi. A to jej už tak niekto nevezme.

Naposledy sa pred filmovými kamerami ukázala v roku 2016, kedy si zahrala rolu v snímke Filipa Renča, Lída Baarová. Pred kamerami si zahrala rolu matky hlavnej hrdinky, ktorú režisér zveril slovenskej herečke Táni Pauhofovej.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Simona Stašová

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...