Moja krása mi dala aj moc, priznáva očarujúca Monica Bellucci

Svoju kariéru začala ako modelka, neskôr sa Monica Bellucci stala svetovo uznávanou herečkou.

16.06.2020 09:30
Herečka Monica Bellucci na archívnom zábere. Foto: ,
Herečka Monica Bellucci na archívnom zábere.
debata

Hviezda nepopiera, že za úspech vďačí aj svojej kráse. Ako priznala v rozhovore pre „Frankfurter Allgemeine Zeitung“, na začiatku jej kariéry išlo najmä o jej vzhľad, veľkou herečkou nebola.

„Uvedomujem si, že krása mi dala istú moc. Na začiatku svojej kariéry som nebola tou najlepšou herečkou na svete. Francis Ford Coppola mi dal v roku 1992 v Draculovi malú rolu upírovej nevesty, to bol začiatok a moja veľká príležitosť. Krása pre mňa nie je vôbec príťažou. Predovšetkým, nie je trvalá, pretože časom pominie. A keď sa skončí biologická krása, krása mladosti, nahradí ju vnútorná krása a múdrosť,“ opísala 55-ročná slávna Talianka.

Reč prišla aj na nahé scény, ktorým sa Bellucci počas kariéry takisto nevyhýbala ani nevyhla. „Ako herečka musíte byť veľkorysá. Myslíte len na rolu, na film, nie na seba. Hrala som vo filme mesiac po narodení mojej druhej dcéry, mala som stvárňovať sexi ženu, ale nebola som ani zďaleka vo forme. Vyzerala som zle, dojčila som každú chvíľu a v noci som takmer nespala. Stále si však myslím, že ten film je krásny presne preto, že nič nie je dokonalé a cítila som sa taká zraniteľná,“ dodala.

Herečka Monica Bellucci žila 14 rokov s francúzskym hercom Vincentom Casselom. V roku 2013 sa im manželstvo rozpadlo. Dvojica sa stretla pri nakrúcaní francúzskeho filmu Apartmán (1996). Zosobášili sa v roku 1999 v Monaku. Majú dve dcéry, Devu a Leonie. Boli známi tým, že žili veľmi nezávislé životy, aby sa vyhli rutine, pričom Bellucci väčšinou bývala v Ríme a Cassel v Paríži.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #herectvo #Monica Bellucci

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...